Μετάβαση στο περιεχόμενο

xultimatex

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Ηλεκτρονικός Μηχ/κος & Μηχ/κος Υπ/στων

xultimatex's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Όχι δεν είμαι σίγουρος και αυτό είναι το πρώτο σκέλος της ερώτησης! Παρόλο που έχω δίπλωμα μηχανικού το επάγγελμά μου τώρα δεν είναι μηχανικός. Είναι ερευνητής Η/Υ! Θα μπορούσα κάλλιστα να είμαι προγραμματιστής. Και με δεδομένο ότι δεν έχω γραφτεί στο ΤΕΕ άρα δεν έχω ούτε δικαιώματα ρωτάω μήπως δεν μπορώ να βάλω μηχανικός στην σφραγίδα και κυρίως στην απόδειξη και υπάρξει πρόβλημα στο τέλος. Για παράδειγμα ήρθε ο ΟΑΕΕ τώρα για να πληρώσω και γράφει "Ονομα" - "Υπηρεσίες έρευνας Η/Υ". Δεν αποκλείω να τρελαίνομαι τσαμπα και να μην έχει σχέση η σφραγίδα με τόσο λεπτομέρεια αλλά το ξέρει κάποιος αυτό; Επίσης το ξέρω ότι ηξ σφραγίδα αλλάζει εύκολα, έτσι κι αλλιώς εγώ έβγαλα την πρηγούμενη, αλλά αλλάζει τόσο εύκολα το θεωρημένο block αποδείξεων που με βάλαν να το σφραγίσω ολόκληρο στην εφορία;
  2. Καλησπέρα παιδιά είμαι νέος στο φόρουμ και έχω ένα πρόβλημα: Έκανα έναρξη πριν λίγο καιρό και είπα να μην πάω σε λογιστή και πήρα κάποιες... πρωτοβουλίες! Έκανα λοιπόν σφραγίδα που είδα από άλλους μηχανικούς φίλους μου. Ξέχασα όμως ότι αυτοί είναι στο ΤΕΕ-ΤΣΜΕΔΕ και όχι στον ΟΑΕΕ που πήγα εγώ (επειδή έπρεπε να πληρωθώ αμέσως μετά το πτυχίο και δεν προλάβαινα τις εξετάσεις κτλ). Η σφραγίδα μου λοιπόν λέει "Ηλεκτρολόγος Μηχανικος και Μηχανικός Η/Υ". Έτσι κι αλλιώς έργα μηχανικού δεν θέλω να κάνω, η δουλειά είναι έρευνα αλλά πως θα γίνει να αλλάξω σφραγίδα; Το κακό είναι ότι έχω σφραγίσει και όλο το θεωρημένο μπλοκ αποδείξεων. Γνωρίζει κανείς τί πρέπει να κάνω; Ευχαριστώ!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.