Μετάβαση στο περιεχόμενο

dimipap

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Επαγγελματίας Τεχνικού Κλάδου
  • Ειδικότητα
    Ηλεκτρολόγος εγκαταστάσεων

dimipap's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καταρχήν σε ευχαριστώ για την απάντηση σου. Δυστυχώς δεν γνωρίζω ποιος από όλους έχουν τα περισσότερα χρόνια στην Ελλάδα. Απο την απάντηση σου βγάζω τον Γερμανικό εκτός. Είμαι ανάμεσα σε BAXI και IMMERGAS. Αν γνωρίζεις κάτι για αυτούς και θέλεις να πεις κάτι χωρις να σε φέρω σε δύσκολή θέση θα σού ήμουν ευγνώμων!!
  2. Αυτό σκέφτομαι και εγώ αλλά δεν ξέρω ποιος μπορεί να έχει ανταλλακτικά στοκ. Εσύ ποιο θα πρότεινες ?
  3. Καλησπέρα. Σύντομα θα γίνει η εγκατάσταση φυσικού αερίου σπίτι μου. Ο υδραυλικός μου έχει προτείνει 4 λέβητες να βάλω όπου μου έδωσε και τις ανάλογες προσφορές. Εδώ θα ήθελα την βοήθεια σας ποιος από τέσσερις θα διαλέγατε (ο υδραυλικός μου προτείνει τον ARISTON). 1.Baxi Luna Duo-Tec 24GA 2.Immergas Victrix EXA 28 3.Ariston Clas One 24kW 4.Vaillant ecoTEC VUW Pro 236 Στον Ariston και στον Baxi μου δίνει 6 χρόνια εγγύηση και στον immergaς , Vailant μου δίνει δυο. Εγώ είμαι ανάμεσα σε δύο immergas και vailant γιατί από ότι έχω ακούσει είναι από τις καλές μάρκες (σαν τύπους δεν ξέρω τι παίζουν). Αλλά να βάλω σαν κριτήριο την μάρκα η την εγγύηση ? Ποιά ειναι η γνώμη σας ? Ευχαριστώ
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.