Μετάβαση στο περιεχόμενο

takisxrono

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by takisxrono

  1. Οταν λέω δεν έχει την πλάγια απόσταση εννοώ ότι έχει απόσταση από το όριο 1μ ενώ σύμφωνα με το διάταγμα των οικισμών θα έπρεπε να έχει 2,50μ.
  2. Καλημέρα συνάδελφοι. Μήπως γνωρίζει κανένας ποιες οικοδομικές εργασίες επιτρέπεται να κάνω σε κτίσμα προ του 1955 που δεν έχει την πλάγια απόσταση; Ειδικότερα επιτρέπεται να κάνω αντικατάσταση ξύλινης στέγης με πλάκα οπλισμένου σκυροδέματος; Τέλος, αν δεν καταφέρω να αποδείξω ότι είναι προ του 1955, με ποιο τρόπο θα μπορούσα να κάνω την αντικατάσταση της στέγης με πλάκα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  3. Πάντως εγώ σε ερώτημα που έκανα για αντίστοιχη περίπτωση προς την οικία πολεοδομία και αυτή το μεταβίβασε στην περιφέρεια για να απαντήση, απάντησαν ότι θα αφήσω απόσταση στην προβολή του κτιρίου που έχει κτιστεί με γοκ 73 και όχι σε όλο το όριο.
  4. Βάλε τυχαίες μικρές τιμές πχ. 1, 2, και δώσε όλα τα στοιχεία των ιδιοκτητών και κάνε υποβολή έργου. επειδή οι τιμές που έχεις δώσει θα είναι μικρότερες των ελαχίστων το ίδιο το πρόγραμμα θα σου υποδείξει ποιες είναι οι σωστές. το ίδιο μπορείς να κάνεις για όλες τις μελέτες. αφου σου πει το πρόγραμμα οτι έχεις προϋπολογισμούς μικρότερους από τους ελαχίστους, κάνεις back με το βελάκι πάνω αριστερά και ξαναδίνεις πάλι τους σωστούς πλέον προϋπολογισμούς.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.