Μετάβαση στο περιεχόμενο

Mariza Vergou

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Γυναίκα
  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Mariza Vergou's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Δυστυχώς έχουμε μπλέξει με περίεργους διαχειριστές, που αποφασίζουν μόνοι τους και χρησιμοποιούν δήθεν τη γενική συνέλευση στην οποία εμφανίζονται 4-5 άτομα σε πολυκατοικία 11 διαμερισμάτων. Εμφανώς οι ζαρντινιέρες εσωτερικά δεν είχαν τίποτε απλά θεωρώ εντελώς παράλογο να μπορούν 5 γεράνια να ρίξουν μια τετραώροφη πολυκατοικία και θα ήθελα να έχω τη γνώμη κάποιου Μηχανικού που θα μου βεβαιώσει κάποια πράγματα.Επίσης θεωρώ λίγο δύσκολο να υπάρχει μέσα στο καταστατικό απόφαση για το ύψος των φυτών!!Και να πω εδώ πως το καταστατικό δεν μου έχει δοθεί παρά τις πολλοστές φορές που το έχουμε ζητήσει.
  2. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΕΙΜΑΙ ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΗΣ ΣΕ 1 ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΟΠΟΥ ΖΩ 12 ΧΡΟΝΙΑ .ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΜΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΦΥΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΖΑΡΝΤΙΝΙΕΡΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΧΤΙΣΜΕΝΕΣ ΣΤΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΝΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΦΤΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΥΨΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΩΝ ΦΥΤΩΝ.ΔΗΛΑΔΗ ΜΑΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΛΕΕΙ ΒΑΣΕΙ ΑΠΟΦΑΣΕΩΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΦΥΤΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 50CM ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΠΕΣΕΙ Η ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ!!Κ ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ!!!ΕΓΩ ΩΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΕΒΑΛΑ ΓΕΩΥΦΑΣΜΑ ΚΑΙ ΧΑΛΙΚΙ ΕΙΔΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΧΩΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΑΝΙΑ,ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΕΣ ΚΛΠ.ΔΕΝ ΒΑΖΩ ΔΕΝΤΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΖΑΡΝΤΙΝΙΕΡΕΣ!!ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΩ Κ ΕΑΝ ΩΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΓΕΡΑΝΕΙ ''ΡΙΧΝΕΙ'' 4ΟΡΟΦΗ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ??? ΚΑΘΟΤΙ ΜΕ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΜΕ ΜΗΝΥΣΗ ΚΛΠ??ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΥΓ. ΟΤΑΝ ΒΓΑΛΑΜΕ ΤΑ ΦΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΜΟΝΩΣΗ ΟΙ ΖΑΡΝΤΙΝΙΕΡΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΗΤΑΝ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΕΣ.ΟΥΤΕ ΥΓΡΑΣΙΑ,ΟΥΤΕ ΡΩΓΜΗ, ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.