Μετάβαση στο περιεχόμενο

scale685

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Γυναίκα
  • Τοποθεσία
    Αθήνα
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

scale685's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. ναι στην επαρχία σε ένα χωριό της Βοιωτίας, σχεδόν όλα σπίτια της εποχής εκείνης έτσι είναι εκεί.. θα ξαναπάω σε λίγες μέρες να το δω, ελπίζω να μην είναι κούφια!
  2. σας ευχαριστώ! μπορεί να είμαι λίγο υπερβολική που ανησυχώ για το μεσοπάτωμα.. απλά είναι τόσο παλιό το σπίτι που προβληματίζομαι με όλα.. δεν έχω ακόμα πρόσβαση σε όλο τον όροφο για να το μελετήσω καλά, αλλά θα το δω αυτή τη βδομάδα κ θα τους κάνω μια συζήτηση περι ενίσχυσης.. στο λουτρό ναι πρέπει οπωσδήποτε να γίνει στεγανολεκάνη, αναθεώρησα τις σκέψεις μου κ περιμετρικά δε θα βάλω ανθυγρη.. θα βάλουμε τσιμεντοσανίδα ή τουβλα κανονικα.. μόνο στην οροφή θα βάλουμε ανθυγρη αν κ έχω πολλούς ενδιασμούς για το αν αντέχει υγρασία και υδρατμούς
  3. Καλησπέρα σας και καλώς σας βρήκα! είμαι νέα μηχανικός και θα ήθελα τα φώτα σας μιας και δεν έχω ξαναασχοληθεί με κάτι παρόμοιο. Σε 2όροφο κτίριο κατασκευής 1920-1930 θέλουμε να κάνουμε κάποιες εσωτερικές διαρρυθμίσεις στην ισόγεια κατοικία, επιφάνειας~30 τ.μ. Ανάμεσα στους ορόφους υπάρχει ξύλινο μεσοπάτωμα με εμφανή τα δοκάρια στο κάτω μέρος/οροφή ισογείου. Ψάχνω να βρω κάποιο ελαφρύ υλικο για ψευδοροφή που να αναρτηθεί στα υφιστάμενα ξύλινα δοκάρια και ενδιάμεσα να μπει κάποιοηχομονωτικό υλικό. Δεν σκέφτομαι να πάω σε γυψοσανίδα με μεταλλικό σκελετό κλπ γιατί φοβάμαι ότι θα είναι βαριά κατασκευή για να αναρτηθεί από το παλιό αυτό ξύλινο πάτωμα.. το μεγάλο πρόβλημα θα είναι στο λουτρό που θα δημιουργήσουμε, το οποίο δεν έχει & παράθυρο.. σκεφτόμουν μόνο σε αυτό το χώρο να μπει ανθυγρή γυψοσανίδα στην οροφή, εφόσον πρόκειται μόνο για ~ 5 τ.μ., αλλά και περιμετρικά το χώρισμα του λουτρού να γίνει επίσης με ανθυγρή και ένα υγρομονωτικό επαλειφόμενο.. τι λετε? ευχαριστώ για την όποια βοήθεια!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.