Μετάβαση στο περιεχόμενο

Sk0rP10n

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Sk0rP10n's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλισπερα παιδια! Θα ηθελα να σχολιαω το μαθημα του σχεδιου του πρωτου εξαμηνου και το επιπεδο δυσκολιας των εργαστηριων αυτου... Για ανθρωπους οι οποιοι δεν μπορουν να κατσουν πανω απο μια ωρα να σχεδιασουν και γενικως δεν εχουν την υπομονη να τραβανε γραμμες δεν ειναι δυνατον να την παλεψουν σε αυτο το μαθημα. Η καινουργια θεωρια που παραδιδεται κατα την διαρκεια της θεωριας του μαθηματος ειναι συνεχως καινουργια και πρεπει να εφαρμοζεται στο σχεδιο. Κατα συνεπεια αν δεν παρακολουθησεις την θεωρια ειναι λογικο να μην ξερεις βασικους κανονες σχεδιασεις. Θελω οποιος εχει εμπειρια απο σχεδιο να με βοηθησει σε καποια κομματια οσο το δυνατον περισσοτερο μπορει. Για παραδειγμα ποιες οψεις πρεπει να σχεδιασω σε καποιο σχημα κτλ... Η να με συμβουλεψει να μεινω απο τωρα στο μαθημα, γιατι δεν παρακολουθω θεωρια και τα λαθη μ ειναι στην εφαρμογη της θεωριας και οχι τοσο στον σχεδιασμο αυτον καθ'αυτον. Ευχαριστω για την βοηθεια(προκαταβολικα)..
  2. Μπορείται να με ενημερώσετε αν το θεμα ειναι ακομα ανοιχτο για συζυτηση?
  3. Γειά σας θα ηθελα να παρω θεση στο ζητημα που αφορα ολους τους εν ενεργεια φοιτητες, καθως και τους πτυχιουχους, οι οποιοι δεν εχουν βρει μια μονιμη θεση εργασιας στο εργασιακο τομεα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.