Μετάβαση στο περιεχόμενο

dimarelos

Members
  • Περιεχόμενα

    0
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

dimarelos's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Συγνώμη αν δεν έγινα σαφής... Εννοώ χώρους στάθμευσης όπου λαμβάνει χώρα επιχειρηματική δραστηριότητα είτε αυτή είναι ιδιωτική, είτε δημόσια. Π.χ. με ενδιαφέρει το parking του Δήμου στην Πλατεία Ελευθερίας στη Θεσσαλονίκη, και βεβαίως όλα τα ιδιωτικά... Θέλω να απεικονίσω σε χάρτη όλα τα parking στα οποία μπορεί ο οδηγός να αφήσει το IX του. Γεωγραφικά, εννοώ όλους τους Δήμους του ΠΣΘ (συν Πανόραμα) για τη Θεσσαλονίκη και όλους τους Δήμους του λεκανοπεδίου για την Αθήνα. Ελπίζω να ήμουν λίγο πιο σαφής τώρα.
  2. Καλημέρα σε όλους! Ψάχνω απεγνωσμένα μία λίστα που να περιέχει όλους (αν γίνεται) τους χώρους στάθμευσης σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Χώρους στάθμευσης εννοώ για γενική χρήση, είτε δημόσιους είτε ιδιωτικούς. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει? Ευχαριστώ πολύ! Παρατήρηση: Τα κεφαλαία απαγορεύονται τόσο στο κείμενο των δημοσιεύσεων όσο και σ' αυτό των τίτλων. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ, Χάρης.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.