Μετάβαση στο περιεχόμενο

vpan

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

vpan's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλησπέρα σας. Όπως πολλοί νέοι έτσι και εγώ ξενιτεύομαι και θα θελα να μάθω αν το πτυχίο του πολιτικού μηχανικού αναγνωρίζεται ως master ή bachelor στο εξωτερικό. Δηλαδή σε διαδικασία αναζήτησης εργασίας, ποιόν τίτλο φέρει? Ευχαριστώ προκαταβολικά.
  2. Είμαι φοιτητής του Πανεπ. Πατρών και λόγω διπλωματικής εργασίας, ψάχνω κατασκευαστικές λεπτομέρειες συνδέσεων προκατασκευασμένων δοκών με κολώνες και τα λοιπά. Η βοήθειά σας θα μου ήταν πολύ χρήσιμη.
  3. Ευχαριστούμε. Στο pre-cast αναφερόμαστε πάντως το οποίο μπορεί να είναι κ prestressed, όντως. Και πάλι ευχαριστούμε.
  4. Είμαστε φοιτητές του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του πανεπιστημίου Πατρών και έχουμε αναλάβει διπλωματική εργασία με θέμα το προκατασκευασμένο σκυρόδεμα. Αν είναι δυνατόν, θα μας βοηθούσατε αρκετά αν μπορούσατε να μας στείλετε πληροφορίες για οποιοδήποτε από τα εξής θέματα: 1) τρόποι σύνδεσης των επιμέρους στοιχείων από προκατασκευασμένο σκυρόδεμα 2) τυχόν μελέτες που έχουν γίνει για την πορεία του τομέα της προκατασκευής στην Ελλάδα 3) σύγκριση προκατασκευασμένου σκυροδέματος με in situ σκυρόδεμα από άποψη οικονομίας ενός έργου e-mail επικοινωνίας: [email protected] Ευχαριστούμε
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.