Μετάβαση στο περιεχόμενο

giwrgos 1976

Members
  • Περιεχόμενα

    7
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

giwrgos 1976's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλησπέρα Μου ήρθε από τον δήμο μια ανακοίνωση που προτείνει την τροποποίηση του ρυμοτομικού σχεδίου με μείωση του προκήπιου κατά μισό μέτρο με την μετατόπιση των οικοδομικών γραμμών . Μπορείτε να μου εξηγήσετε τι είναι αυτό? Ευχαριστώ .
  2. Ο χώρος είναι οριοθετημένος και υπάρχει και ένα σχέδιο οριζοντίου που δείχνει τα τμ, είσοδο υπάρχει από τον δρόμο και χωράει το αυτοκίνητο. Επίσης στο συμβόλαιο γράφει ότι μου ανήκει η αποκλειστική χρήση με τα στοιχεία 123456.... Γνωρίζετε αν μπορώ να κάνω αλλαγή χρήσης σε πάρκιν? Ευχαριστώ πολύ
  3. Έιναι στα συμβόλαια του διαμερίσματος μου αποκλειστική χρήση pilotis 10τμ δεν το αναφέρει σαν παρκιν . Μπορώ να παρκάρω στο χώρο αυτό?
  4. Καλησπέρα σας Στο διαμέρισμα μου αντιστοιχεί 10τμ αποκληστική χρήση πιλωτής. Οι υπόλοιποι 2 συνιδιοκτήτες εχουνε οριστει ως θέσεις παρκιν Εγω τι μπορώ να κανω το χώρο που έχω πληρώσει και πληρώνω και δεν μπορώ να παρκάρω. Τι μπορώ να κάνω με το χώρο αυτό? Ευχαριστώ.
  5. Καλησπέρα στο FORUM Εχω πρόβλήμα σε 3 κολώνες του σπιτιού.Πεταξε ένα κομματι μπετόν απο την κολώνα και φενοντε τα σιδερα. Μπορείτε να με κατευθηνετε γιατι εχω αρχήσει και ανησυχω.. Σας στελνω φωτό Ευχαριστώ
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.