Μετάβαση στο περιεχόμενο

thomas83_veria

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by thomas83_veria

  1. Συνάδελφε Κώστα η κατάσταση είναι όντως γενικά δύσκολη στον τομέα της αποκατάστασης στα θέματα της εξεύρεσης εργασίας, στον ιδιωτικό τομέα αλλά και ποιο πολύ στο ελεύθερο επάγγελμα. Το χειρότερο δε είναι ότι βγαίνοντας απο τις σχολές δεν υπάρχει και η καλύτερη ενημέρωση το τι τελικά σπούδασες και τι δυνατότητες έχεις ως νέος πτυχιούχος μηχανικός ΤΕΙ. Την δεδομένη χρονική στιγμή έχουν εκδοθεί προεδρικά διατάγματα σε σχέση με ορισμένα επαγγελματικά δικαιώματα που δικαιούνται οι μηχανολόγοι τει, θα σου παραθέσω ορισμένα link που θα τα δεις ( και θα πρέπει να διαβάσεις αρκετές ώρες). Στην τελική μπορείς να αποκτήσεις ορισμένες άδειες και δικαιώματα αλλά αυτό απο μόνο του δεν λέει και πολλά. Αν θέλεις μπες στο site της ΕΕΤΕΜ(http://www.eetem.gr/) που υποτίθεται είναι ο επιστημόνικος φορέας των μηχανικών τει και στην σελίδα του ΕΛΙΝΥΑΕ (http://www.elinyae.gr/index_content.html) όπου έχει πολύ υλικό σε νομοθεσιά και ότι αφορά τους τεχνικούς ασφαλείας ΠΡΟΕΔΡΙΚΑ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ 115 ΚΑΙ 108 http://www.elinyae.gr/el/lib_file_upload/200a_12.1351164098062.pdf http://www.elinyae.gr/el/lib_file_upload/141a_13.1371456301406.pdf Πιστέυω να απαντηθούν πολλά απο τα παραπάνω ερωτήματα σου. Στη Χώρα αυτή μην περιμένεις να βρεις ιδιαίτερα στηρίγματα, με την προσωπική σου συνεχόμενη επιμόρφωση αλλά και το ενδιαφέρον σου για το επάγγελμα που έχεις σπουδάσει θα πρέπει να βρεις τον τρόπο στο πρόβλημα της επαγγελματικής σου αποκατάστασης. Αν βρίσκεις λίγο απαισιόδοξα αυτα που γράφω δεν είναι για να σε αποθαρρύνω να κάνεις κάτι δικό σου αλλά για να ξέρεις πως τελικά όλα είναι στο δικό μας χέρι απλώς στην Ελλάδα χρειάζεται πολύς κόπος για να αποκτήσεις τα αυτονόητα. Καλό κουράγιο αλλά να είσαι σίγουρος πως καμία προσπάθεια δεν θα πάει ποτέ χαμένη.
  2. Αγαπητέ συνάδελφε vskan το Metrel Eurotest 3102 XE BT το αγόρασα απο τον επίσημο αντιπρόσωπο στην Ελλάδα SKT TESTING όπου μπορείς να μπείς στη ιστιοσελίδα του και να δεις ότι πληροφορίες χρειάζεσαι απο τεχνικής άποψης και τιμής. Το μοντέλο 3102 χωρίς ΒΤ από ότι ξέρω θα πάψει να παράγεται και την θέση του θα την πάρει το 3102 ΒΤ. Αγόρασα το συγκεκριμένο μοντέλο μετά από μια έρευνα αγοράς καταλήγοντας για μένα να είναι η ποιο συμφέρουσα αγορά βάζοντας παράγοντες όπως έιναι το service, η εγγύηση, οι δυνατότητες στις μετρήσεις, η ευκολία χειρισμού,η ποιότητα κατασκευής και τέλος η τίμη του που είναι μέτρια. Τώρα ως προς τις μεθόδους που χρησιμοποιούνται για την συμπλήρωση των πρωτοκόλλων ελέγχου αν θα αγοράσεις το όργανο και κάνεις μια τέτοια επένδυση καλό θα ήταν να πάρεις και 1-2 βιβλία που έχουν γράψει ειδικά για το θέμα κάποιοι συνάδελφοι, όπου αναφέρουν και με παραδείγματα ακριβώς βήμα, βήμα τι πρέπει να κάνεις. Πάντως ότι και να αποφασίσεις στο διαδύκτιο και στο youtube έχουν αναρτήσει αρκετό υλικό και για την συμπλήρωση των εγγράφων της νέας ΥΔΕ και για τον χειρισμό οργάνων ελέγχου διαφόρων μοντέλων.
  3. Όντως είναι αρκετά καλό το Eurotest XE BT το έχω εδώ και λίγες μέρες και το δοκιμάζω.Έχει εύχρηστο μενού και συνδεσημότητα με bluetooth (αν και ακόμα δεν το έψαξα αρκετά στις λειτουργίες και δυνατότητες με το android). Η δυνατότητα να μετράει και την ισχύ (μαζί με την αμπεροτσιμπίδα) είναι απο τα μεγαλύτερα συν και το όργανο ολοκληρώνεται αρκετά με τα περιφεριακά.Θέλω να πιστεύω πως είναι η καλύτερη αγορά σε σχέση με το λόγο τιμής/απόδοσης(δυνατότητες).
  4. Υπάρχει κάποιος να γνωρίζει κάποιο κατάστημα στην Ελλάδα που να πουλάει το metrel xa σε χαμηλότερη τιμή απο 1475Ε
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.