Μετάβαση στο περιεχόμενο

txkate

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

2 Ουδέτερη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης
  1. Εγω το λεω με την καθε ευκαιρια και το εφαρμοζω προσωπικα. Στα χερια σας ειναι να περαστει το μηνημα ευρητερα, πριν ανοιξουν δειλα-δειλα οι αγορες, οτι η καταβολη οποιου ποσου επιβαλη τον ελεγχο απο μηχανικο. Θα ριξετε και μια ματια στο κοινα οπως ασανσερ, καυστηρα και το εμπειρο ματι σας θα αναδειξει πολλα σε μια υποψηφια αγορα. Επισης και μια αναδρομη στα εξοδα θερμανσης, οπου μπορει να εμφανιστουν πολλες αμαρτιες. Απο το 'δεν συνηθιζεται' πρεπει να περασει στο 'ειναι απαραιτητο' . Περασαν οι εποχες τον ευκολων χρηματων, και ας ειναι παραδειγμα τα 4 τμ που λειπουν απο την γκαρσονιερα ενος φτωχου ανθρωπου, που εσεις θα το αντιλαμβανωσαστε με την πρωτη ματια! Σιγουρα οχι 'βαλτος' και παντα υποχρεως για τις πολυτιμες συμβουλες σας!
  2. Ευχαριστω πολυ για τις συνετες συμβουλες! Σιγουρα τα μετρα μου ειναι 'εκτος', αλλα οταν η κουζινα στην κατοψη τις αδειας ειναι 190 Χ 280 και στην πραγματικοτητα ειναι 135 Χ 280 (και γνωριζω οτι συχνα γινονται αλλαγες...) και οχι μονο δεν ειναι προστεθεμενα αλλου, αλλα λειπουν και απο εκει, ακομη και εγω καταλαβαινω οτι υπαρχει προβλημα! Το μαθημα προς ολους - ιδιαιτερα για ευαλωτες ομαδες, οπως ο θειος, ΟΤΑΝ θα ειναι δυνατων καποια αγορα, ακομη και εαν δεν ειναι υποχρεωτικη η 'αυτοψια' απο Μηχανικο για δανειο κτλ, ειναι σωστη ενεργια γαι να επιβεβαιωθει οτι παιρνουν στην πραγματικοτητα αυτο που αγοραζουν και οχι μονο ενα χαρτι που 'λεει' οτι παρινουν 'χ'. Και επ'ευκαιρια να εξεταστουν και τα υπολοιπα συστηματα του σπιτιου. Το οποιο κοστος η καλυτερη επενδυση που θα κανουν ποτε! Ευχαριστω παρα πολυ!
  3. Ξεκινω την ανακαινησει της γκαρσονιερα του θειου, αγοραζμενη πριν απο 35 χρονια. Παιρνω μετρα και ανακαλυπτω οτι λειπουν αρκετα απο αυτα του συμβολαιου και τις συστασης- εχω κατοψη. Συνορευει με (αδειο και ανοιχτο) καταστημα της ιδιας πολυκατοικιας, φωταγωγο και κοινοχρηστο χωρο (εισοδο) της πολυκατοικιας. Λειπουν κυριως απο την κουζινα που ειναι απολυτα δυσ-λειτουργικη εξ'αιτιας αυτης της 'απωλειας' - στο σημειο που συνορευει με το καταστημα (σχετικα καλο). Θα μετρησω και την εισοδο μηπως υπαρχει και εκει 'αμαρτια'. Ελπιδες να τα 'παρουμε πισω'? Διαδικασιες? Χρονος? Χρηματα? Χιλια ευχαριστω!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.