Μετάβαση στο περιεχόμενο

vasilis3110

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Μηχ/κος Ορυκτών Πόρων

vasilis3110's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Αγαπητέ Θεοχάρη καλημέρα, Καταρχάς θα ήθελα να σε ευχαριστήσω για την απάντησή σου. Μελέτησα τα αρχεία που μου έστειλες και παρατήρησα ότι τα ΦΕΚ του 1978 κ 1988 αναφέρονται σε οικοπεδα εκτός σχεδίου οικισμών προϋπαρχόντων του 1923. Για οικόπεδα εντός σχεδίου οικισμού (κ μάλιστα στα όρια του οικισμού) ξέρεις τι γίνεται?
  2. Αγαπητέ stavrosa καλημέρα, Όχι ακριβώς. Βάσει του άρθρου η μέγιστη επιτρεπόμενη επιφάνεια μπορεί να είναι 1600 τ.μ. Αντί να χτίσεις μια ξενοδοχειακή μονάδα, μπορείς να μοιράσεις τα τετραγωνικά σε αυτοτελείς ανεξάρτητες μεζονέτες χωρίς εξάρτηση/εξυπηρέτηση από κεντρικό ξενοδοχειακό πυρήνα, με σκοπό την βραχυπρόθεσμη (π.χ. μηνιαία) ή/και μακροπρόθεσμη τουριστική μισθωσή τους? Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου!
  3. Αγαπητοί Συνάδελφοι καλησπέρα, Έχω την εξής απορία: στο ΦΕΚ 138Δ/1981 περί δομήσεως οικοπέδων σε οικισμούς προ του 1923, αναφέρει (Άρθρο 7 παρ. 1α) ότι για τουριστικές εγκαταστάσεις δεν επιτρέπεται η συνολική επιφάνεια των ορόφων να υπερβαίνει τα 1.600 τ.μ. Ως τουριστικές εγκαταστάσεις νοούνται και οι παραθεριστικές κατοικίες? Αν δεν ξέρετε να μου απαντήσετε, μήπως γνωρίζετε που μπορώ να απευθυνθώ? Ευχαριστώ πολύ!
  4. Αγαπητοί Συνάδελφοι καλησπέρα, Έχω την εξής απορία: στο ΦΕΚ 138Δ/1981 περί δομήσεως οικοπέδων σε οικισμούς προ του 1923, αναφέρει (Άρθρο 7 παρ. 1α) ότι για τουριστικές εγκαταστάσεις δεν επιτρέπεται η συνολική επιφάνεια των ορόφων να υπερβαίνει τα 1.600 τ.μ. Ως τουριστικές εγκαταστάσεις νοούνται και οι παραθεριστικές κατοικίες? Αν δεν ξέρετε να μου απαντήσετε, μήπως γνωρίζετε που μπορώ να απευθυνθώ? Ευχαριστώ πολύ!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.