Μετάβαση στο περιεχόμενο

GFoto

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Φοιτητής
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

GFoto's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

-1

Φήμη στην κοινότητα

  1. To να την λύσω μόνος μου δεν μου εξασφαλίζει να είναι 100% σωστή που μου είναι απαραίτητο. Οσο για την αμοιβή είμαι ανοικτός σε προτάσεις.
  2. Καλησπέρα, θα ήθελα βοήθεια με μια άσκηση αεριοστροβίλων. Προσφέρεται αμοιβή εάν μπορεί κάποιος να την παραδώσει εως αύριο πρωί.
  3. Eυχαριστω πολυ, το φορουμ δεν το ηξερα, Με totorak & Flybird εχω ήδη μιλήσει.
  4. Γεια σας, εχω πτυχιακή με θέμα τα κιβώτια ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη και τα συστήματα ανάδρασης κινητικής ενέργειας. Προς το παρών μαζέυω υλικό ωστε να καταλήξω στην δομή και στο πού θα δώσω βάση αναλόγως με τις πληροφορίες που υπάρχουν διαθέσιμες. Επειδή πέρα απο τα δίαφορα site εταιριών (Getrag, ZF κλπ) δεν μπορώ να βρώ πληροφορίες θα ήθελα όποιος γνωρίζει να μου πει site με πιο τεχνικές πληροφορίες απο τις απλές περιγραφες που βρίσκω.Σχετικά τα KERS κατα πάσα πιθανότητα θα κινηθώ προς την λύση που δοκιμάζει η Volvo επειδή μπορεί να εφαρμοστεί ανεξαρτήτου κινητήρα καυσίμου, υδριβικού ή καθαρα ηλεκτρικού ομως η Volvo μου έδωσε μόνο το press releace οποτε αν ξέρετε τιποτα παραπάνω θα μου ήταν χρήσιμο.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.