Μετάβαση στο περιεχόμενο

foxsta

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Φοιτητής
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Ηλ/γος Μηχ/κός & Μηχ/κός Υπ/στων

foxsta's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλησπερα σε ολους, Θα ήθελα να σας ρωτήσω τι πρέπει να περιλαμβάνει ο γενικός πίνακας χαμηλής τάσης ενός ΦΒ συστήματος με ενεργειακό συμψηφισμό. Πχ είναι απαραίτητο να έχει επιτηρητή τάσης? Ευχαριστω.
  2. Καλησπέρα σας, Γνωρίζει κάποιος τι ισχύει αυτήν την περίοδο με το καθεστώς feed in tariff στα φωτοβολταϊκά? Πόσο είναι η τιμή της kWh κτλ? Υπάρχουν κάπου στο διαδίκτυο έντυπα, έγγραφα κτλ όπου θα μπορέσω να έχω μια πλήρη εικόνα? Ευχαριστώ.
  3. Καλησπέρα, Θα ήθελα την γνώμη σας για συντήρηση μετασχηματιστη λαδιού ψύξης ΟΝΑΝ. Πόσο συχνά πρέπει να γίνεται ο έλεγχος και τι πρέπει να περιλαμβάνει αυτός? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  4. Καλησπέρα σας, Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα φωτοβολταϊκό πάρκο 20 kw με τιμή πώλησης αυτή τη στιγμή στα 0,45 ευρώ/kwh και περίοδο κατασκευής 2008-2009. Με δεδομένο ότι δεν υπάρχουν φθορές σε πάνελ,inverter κτλ και οι inverter είναι πλέον εκτός εγγύησης πόσο πιστεύεται ότι περίπου κοστολογείται ένα τέτοιο πάρκο? Σε πόσα χρόνια πιστεύεται είναι το ιδανικό να κάνεις απόσβεση για μια τέτοιου είδους επένδυση? Ευχαριστώ
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.