Μετάβαση στο περιεχόμενο

mata1986

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by mata1986

  1. αλλα λεω αλλα καταλαβενετε μου φενετε.και κατευθιαν να με παρετε απο τα μουτρα.τι ηθελα και μπηκα να ρωτησω ηθελα να ξερα. 1ον φιλε μου σκαφος πως σε λενε. ο ανθρωπος δεν ειναι επαγγελματιας χτηστης. ειναι πλακατζης-καλουπατζης 2ον κανεις δεν υπεγραψε τιποτα απολυτος το παραγκακι που λετε ηταν το παλιο μου υπνοδωματιο που λογο ενος δεντρου που επεσε απο συσμο μου το γκρεμισε και ηθελα να φτιαξω το δωματιο μου ξανα οποτε δεν ξερω αν θεωρειτε παρανομο αυτο η μονιμο. 3ον αν ειχα χιλιαδες ευρω θα αγοραζα ολοκληρο σπιτι γιατι οι περισσοτεροι μαστορες ζητανε χιλιαδες ευρω(και ειμαι γνωστης των τιμων απο τα υλικα) ο αδερφος μου δουλευει σε ετερια με τσιμεντα και υλικα οικοδομης οποτε ζητουσαν κατι υπερογκα ποσα για μεροκαματο 4ον δν γκρινιαζω απλα ρωτησα τι μπορω να κανω σε εσας που ειστε επαγγελματιες και γνωριζετε και κλασικα με περνετε απο τα μουτρα.τι περιμενα να βγαλω ακρη???? οι παραπανω κυριοι μια χαρα μιλησανε αλλα ημουν σχεδον σιγουρη οτι καποιος θα το παιζε εξυπνος εδω μεσα. τελος παντον ανθρωπε μου. εδω πειναμε - δεν εχουμε να φαμε ειμαστε 5 μελης οικογενεια και δουλευει μονο ενας..... μενουμε σε παραγκα απο το 1990-το 2005 και πριν λιγα χρονια καταφεραμε να το στρωσουμε λιγακι το σπιτι μας αυτα εχουμε αυτα δινουμε.εχουμε μαθει να ζουμε με κατσαριδες και ποντικια.(15 χρονια τουλαχιστον ετσι ζουσαμε) εδω ειναι χωριο και ετσι ζουμε..τωρα αν σας πειραξε που ζητησα μια γνωμη ας μην απαντουσατε καν αν θελατε να με κραξετε.ευχαριστω πολυ να στε καλα.και καλητερα να μην μου απαντησετε νομιζω τα ειπαμε ολα.
  2. αααα και δεν υπαρχει περιπτωση να ρωτησω τον μηχανικο που το εκανε γιατι μονο μηχανικος δεν ηταν.να φανταστειτε οτι τα πανελ τα εβαλε ο αδερφος μου με εναν φιλο του συδερα. ο τυπος ηταν τελειος ασχετος και δεν τον εμπιστευομαι ξανα. μου ζητουσανε ενα σορο λεφτα για ενα δωματιακι με μια τουαλετιτσα και ηταν ο μονος που ηρθε να το κανει με τα μισα απο οσα ζητουσαν και το μετανιωσα.καλητερα να εμενα σε μια παραγκα παρα αυτο εδω το χαλι.ειμαστε νησι και βρεχει συχνα εδω το χειμωνα οποτε οταν βρεχει δεν μπορω να κοιμηθω με τιποτα.
  3. καλησπερα οταν ενα δωματιο ειναι αυθερετο δν μπορεις να χτισεις ταρατσα.ασε που κοστιζει ενα σορο λεφτα. δεν ειναι μονο τα βελανιδια αλλα και η βροχη.αν βαζαμε μαλακο αφρολεξ απο πανω μηπως εσωνε την κατασταση?
  4. καλησπερα σας προσφατα εχτισα ενα δωματιο στο πισω μερος του σπιτιου της μητερας μου και για οροφη βαλαμε πανελ. Τελικα ομως ειμαι δυσαρεστημενη με την οροφη.καθολου μονωση και αρκετος θορυβος απο αερα και βελανιδια με κανει να μην κοιμαμε τις νυχτες.στο κατω μερος εχουμε βαλει γυψοσανιδα χωρις τιποτα απο μεσα λογω του οτι βιαζομασταν να μπω μεσα στο σπιτι. υπαρχει καποια λυση που θα μπορουσα να κανω στην οροφη ωστε να μην ακουγονται τοσο δυνατα??? προσπαθησα να συνενοηθω με τον αδερφο μου αλλα δεν βγαζω ακρη προφανος γιατι βαριετε να μου κανει αυτος τη δουλεια εγω παρολα αυτα πιστευω οτι σιγουρα υπαρχει μια καποια λυση στο προβλημα μου. περιμενω απαντησεις ευχαριστω πολυ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.