Μετάβαση στο περιεχόμενο

crete

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Τοποθεσία
    ΑΘΗΝΑ

crete's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Ευχαριστώ πολυ gsakel. Εχεις δίκιο. Πρέπει υποχρεωτικά να λήξη η ασφάλιση από το ΙΚΑ και μετά να την εγγράψω στο ΤΣΜΕΔΕ. Ετσι μου είπαν απο το ΤΣΜΕΔΕ.
  2. Γεια σας συνάδελφοι, Χαιρετώ αυτή την αξιόλογη δουλειά που γίνεται σε τούτο το forum. Η αλήθεια είναι πως μόλις τώρα σας ανακάλυψα ψάχνοντας μια απάντηση σε κάποιο ερώτημα-δίλημμά μου, το οποίο και θέτω ενώπιων όλων μήπως και κάποιος έχει έτοιμη την απάντηση: ΔΕΔΟΜΕΝΑ: Είμαι μηχανικός του ιδιωτικού τομέα και ασφαλισμένος στο ΤΣΜΕΔΕ από το 2001. Το 2005 παντρεύτηκα αλλά δεν θυμάμαι να ενημέρωσα καν το ΤΣΜΕΔΕ. Η γυναίκα μου δούλευε μέχρι το Φλεβάρη του 2007 και είναι ασφαλισμένη στο ΙΚΑ. Μετά από οκτώ μήνες χωρίς δουλειά άρχισε πάλι να δουλεύει από το Νοέμβρη του 2007 μέχρι τα μέσα Ιούνη του 2008. Τώρα ούτε δουλεύει, είναι και έγκυος και δεν βλέπω και να ξαναπιάνει δουλειά σύντομα. ΕΡΩΤΗΣΗ: Μπορεί να διαγραφεί από το ΙΚΑ τώρα για να μπορέσω να την ασφαλίσω στο ΤΣΜΕΔΕ ή πρέπει πρώτα να εξαντληθεί η περίοδος ασφάλισης που της δίνει το ΙΚΑ (και που αν δεν κάνω λάθος είναι μέχρι και όλο το 2009); Ευχαριστώ εκ των προτέρων Γιώργος.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.