Μετάβαση στο περιεχόμενο

Nikiforos Vintzilaios

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Contact Methods

  • Skype
    nikiforos vintzilaios

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Επαγγελματίας Τεχνικού Κλάδου

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

202 profile views
  • Bourk

Nikiforos Vintzilaios's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. απο αποψη αποδοσης το συζηταμε αν το μηχανημα ειναι κριμα να εχει xp ή 8.1. (ασε που μπορει να βαλει dual boot και να τα εχει το ενα για δουλεια και το αλλο για τα υπολοιπα) αλλα το θεμα εγγυησης γιατι το αναφερεις??? απο που πηγαζει οτι χανεται η εγγυηση του hardware με την αλλαγη λειτουργικου ? Για να εχει 8.1 σημαινει οτι μιλαμε για 2 πυρηνες και πανω οποτε με ενα λειτουργικο 10ετιας+ η αποδοση δεν ειναι η ιδια... εκτος και αν αναφερεσαι σε benchmarks και overclocking, στις πολυνηματικες εργασιες εν ετη 2014 οσονουπω τα νεα λειτουργικα κανουν πολυ καλυτερη διαχειριση πορων και εργασιων. Η αναφορα μου για την εγγυηση εγινε για την περιπτωση που αλλαχθει το λειτουργικο με αλλο εκτος απ το αναγραφομενο στην ετικετα και υπαρξει βλαβη οπου θα χρειατει να παει στο service. Σε αυτη την περιπτωση (αν δεν ειναι καμμενος ο δισκος) οι τεχνικοι μπορουν να πουν οτι δικαιολογια μπορουμε να φανταστουμε και να ριξουν το φταιξιμο σε αυτη την αλλαγη. Εν κατακλεΙδι, μπορει να μην προκυψει ποτε προβλημα αλλα για να ειναι απολυτα σιγουρος οτι δεν θα μπει σε διαδικασιες να αποδειξει οτι δεν ειναι ελεφαντας καλο θα ηταν παιξει ειτε σε dual boot ειτε με virtual machine.
  2. Οπως αναφερθηκε καλη προταση ειναι το virtual machine ή workstation αντι των 475€. Ειμαι στον τομεα της πληροφορικης οποτε μπορω να βοηθησω με την εγκατασταση της εικονικης εγκαταστασης ουσιαστικα για να φορτωθει το προγραμμα. Το λεω απ την οπτικη οτι ο υπολογιστης ειναι καινοργιος και ειναι κριμα να αλλαχθει το λειτουργικο και απο αποψη αποδοσης αλλα και επειδη χανει την εγγυηση. οποιος χρειαζεται βοηθεια με ευρεση-εγκαταστασεις λογισμικου-λειτουργικου και τεχνικα θεματα πληροφορικης ας μου στελνει μηνυμα για να βλεπουμε τι γινεται. Επισης καλο θα ηταν να υπαρχει teamviewer ωστε να υπαρχει αμεσοτητα στο προβλημα.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.