Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

smaragda-b

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by smaragda-b

  1. Καλή χρονιά! Έχουμε κάνα καλό νέο από το μέτωπο? (και μια ερώτηση, σπασμένος τέκτωνας υπάρχει ?) ευχαριστώ!
  2. Καλημέρα σας! Από το συνήγορο του καταναλωτή με ενημέρωσαν γραπτώς ότι έχουν ενημερώσει την LH λογισμική για τα παράπονα μου απέναντι τους και περιμένουν απάντηση από την εταιρία.Οπότε μπορείτε να προβείτε και εσείς στο συνήγορο του καταναλωτή και να πράξετε ανάλογα. Όσες περισσότερες αιτήσεις τόσο και καλύτερα. !!!
  3. Καλημέρα σας, εγώ πήγα στο συνήγορο του καταναλωτή και περιμένω απάντηση.Όποιος θέλει καλό είναι να πάει έτσι ώστε να μαζευτούνε πολλές αιτήσεις προς την lh λογισμική! Επίσης θα πρότεινα μέσω του forum να ορίσουμε ημερομηνία και ώρα και να μαζευτούμε κάμποσοι μηχανικοί να πάμε να συζητήσουμε με κάποιον υπεύθυνο της LH ΛΟΓΙΣΜΙΚΗ το θέμα με απαίτηση να έχουμε όλοι κωδικοί (και υποστήριξη) είτε κάνουμε αναβαθμίσεις είτε όχι.Ούτως ή άλλως το δικαιούμαστε, και η LH ΛΟΓΙΣΜΙΚΗ να κρατήσει έναν υπολογιστή με windows 7 & xp σε μια άκρη για να δίνει και σε μας κωδικούς και να μην κάθεται να λέει ότι έκανα αναβάθμιση σε windows 10 και δεν μπορώ να βοηθήσω αυτούς που έχουν windows 7 και πίσω! (λές και είχαμε dos) Και κάτι ακόμα.Νομίζω ότι άλλη αναβάθμιση δεν θα υπάρξει έτσι όπως πάει το πράμα γενικά και πολλά προγράμματα θα κλείσουν. Μήπως λοιπόν πάει να μαζέψει κάνα χιλιάρικο από τον καθένα μας για να του πληρώσουμε τα σπασμένα (ευρωκώδικες κτλ.) και μετά μην τον είδατε τον παναγή.!!!!!!
  4. Καλησπέρα, έχει περάσει καιρός βέβαια αλλά τώρα αντιμετώπισα το ίδιο πρόβλημα με την LH Λογισμική (FESPA ΚΑΙ TEKTON). Μου κλειδώσανε το πρόγραμμα και μετά από παράπονα μου το ανοίξανε χαριστικά για μια εβδομάδα και μόλις το ζήτησα γραπτώς, μου απάντησαν ότι "οι εκδόσεις 4.x.x.x από 01.01.2017 θα αποσυρθούν λόγω παλαιότητας" Μας υποχρεώνουν δηλαδή σε αναβάθμιση η οποία στοιχίζει 1100+Φ.Π.Α. και τα οποία η αγενέστατη κυρία στο τηλέφωνο μου είπε ότι είναι και λίγα!!!! Το έχει αντιμετωπίσει κάποιος? Έχετε διάθεση να κάνουμε κάτι? Εγώ για αρχή θα ξεκινήσω από το ΤΕΕ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.