Μετάβαση στο περιεχόμενο

Giatsos

Members
  • Περιεχόμενα

    7
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Giatsos's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Προς iliekater : Δυστυχώς και πάλι τίποτα. Εξακολουθώ να ελπίζω ότι η 2η έκδοση θα με καλύψει πλήρως
  2. Προς iliekater Κατ'αρχήν σ'ευχαριστώ θερμά για τον χρόνο που αφιέρωσες, την "ηρωική" προσπάθεια που κάνεις και την πολύτιμη βοήθεια που προσφέρεις στους απανταχού μηχανικούς.Δυστυχώς και πάλι ..δεν. Ελπίζω όταν με το καλό ανεβάσεις την πολυαναμενόμενη νέα έκδοση να λυθεί το πρόβλημά μου. Τέλος,δε σε ξέχασα, απλά οι επιβλέψεις δε μου άφησαν χρόνο για γραφείο. Να 'σαι πάντα καλά
  3. προς iliekater: όντως,εκεί βρίσκονται τα pdf's και μάλιστα μπορώ να τα διαβάσω, απλά δυσκολεύομαι να καταλάβω ποιο ανήκει που (αφου το προαναφερθέν πρόβλημα εξακολουθεί να υφίσταται).τέλως πάντων, σ'ευχαριστώ πολύ
  4. έχω το adobe acrobat 7.0 εκδοση reader. επίσης έχω κατεβάσει όλα τα πακέτα πηγών (μάλιστα το ξαναέκανα εγκατάσταση αλλά πάλι τίποτα).
  5. συγχαρητήρια,όντως εξαιρετική δουλειά.κατέβασα το πρόγραμμα και τρέχει κανονικά αλλά δεν ανοίγουν τα pdf αρχεία (σημ. έχω acrobat reader). μπορεί κανείς να μου εξηγήσει τι μπορεί να συμβαίνει?
  6. όντως εξαιρετική δουλειά και μπράβο σου.κατέβασα το αρχείο και το τρέχει κανονικά αλλά δεν μου ανοίγει τα pdf αρχεία. γνωρίζει κάποιος το γιατί ή τι πρέπει να κάνώ? (σημ.έχω το acrobat reader).
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.