Μετάβαση στο περιεχόμενο

dkmm

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by dkmm

  1. Πηγαίνοντας σήμερα για διαγραφή απο Περιφέρεια κ ΤΕΕ μπορώ να απαντήσω σε αυτό που δεν ήξερα χθες: Λάθος! Σε αυτή την περίπτωση, εκτός από το Χαρτί Παύσης της Περιφέρειας και το Εκκαθαριστικό Σημείωμα της Εφορείας χρειάζεται και μια Υπεύθυνη Δήλωση σφραγισμένη από την εφορεία όπου ανήκεις όπου θα γράφει πως ο υπογεγραμμένος μηχανικός δεν έκανε ποτέ έναρξη επαγγέλματος. **Σε κάποιες εφορείες αρνούνται να σου σφραγίσουν αυτή την Υπεύθυνη Δήλωση, οπότε την παραδίδεις έτσι στο ΤΕΕ. Ελπίζω να βοηθηθούν όσοι θελήσουν να διαγραφούν μέσα στο 2013.. Κρίνοντας απο την σημερινή μέρα, μπορώ να πω πως ήμασταν 3 μηχανικοί ανά 10λεπτο... :S πολύ κρίμα...
  2. Καλησπέρα συνάδελφοι, Αφού ευχαριστήσω τα παιδιά που μάζεψαν τα στοιχεία για την Διαδικασία Διαγραφής από το ΤΕΕ/ΤΣΜΕΔΕ, θα ήθελα να ζητήσω κάποιες διευκρινήσεις αν είναι δυνατόν -μιας και αυτές τις μέρες, τις τελευταίες του χρόνου πολλοί από εμάς θα θελήσουν να διαγραφούν.. 1) Σε περίπτωση που δεν έχω ανοίξει ποτέ εταιρεία, ούτε έχω δουλέψει σαν ελεύθερος επαγγελματίας με μπλοκάκι ή κάτι τέτοιο, τότε το 1ο βήμα της διαδικασίας με τίτλο "Βεβαίωση διακοπής εργασιών φυσικού προσώπου επιτηδευματία" και το τρέξιμο στις εφορείες προφανώς διαγράφεται από τις υποχρεώσεις μου και απλά χρησιμοποιώ ένα Εκκαθαριστικό Σημείωμα Εφορείας της περσινής χρονιάς που δείχνει ότι είχα μηδενικό εισόδημα (καθότι άνεργος). Σωστά; 2) Στο ΤΕΕ υπάρχουν αναρτημένες δύο Αιτήσεις Παύσης/Διαγραφής: η "Αίτηση Πάυσης" και η "Αίτηση Διαγραφής (ασφαλισμένοι στο ΕΤΕΑ-ΤΣΜΕΔΕ κάτω 15ετίας)". Και οι δυο λένε περίπου τα ίδια, αλλά υποθέτω ότι μιλάμε για την δεύτερη, Σωστά; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.