Μετάβαση στο περιεχόμενο

jovannasa

Members
  • Περιεχόμενα

    11
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by jovannasa

  1. Σε ευχαριστώ πολύ, η απάντησή σου ήταν αρκετά κατατοπιστική.
  2. Καλησπέρα, Μόλις τελείωσα τη σχολή ΑΤΜ του ΑΠΘ και έγινα δεκτή στο ΜΒΑ του Αριστοτελείου και στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα Διοίκηση και διαχείριση τεχνικών έργων (Πολιτικοί Μηχανικοί, ΑΠΘ). Αν και δεν νομίζω πως παίζει ρόλο να αναφέρω πως εξειδικεύτηκα στην Φωτογραμμετρία Τηλεπισκόπηση στο τμήμα και ήθελα να ασχοληθώ με ένα νέο αντικείμενο ώστε να εμπλουτίσω τις γνώσεις μου ως μηχανικός. Θα ήθελα να ακούσω τη γνώμη σας. Οι γνώμες που έχω πάρει σε σχέση με τα 2 μεταπτυχιακά ποικίλουν, και θα έλεγα πως έχω λιγάκι μπερδευτεί.
  3. Καλώς, σας ευχαριστώ για όλη τη βοήθεια σε σχέση με τις απορίες μου!!
  4. Καλώς θα τα λάβω υπόψιν μου όλα τα παραπάνω. Ήδη έχω αποφασίσει να ψαχτώ βιβλιογραφικά για αρχή.. Το γεγονός του ότι ως κατεύθυνση και διπλωματική στο πανεπιστήμιο ήταν η Φωτογραμμετρία και όχι τα συγκοινωνιακά, παίζει ρόλο στο ότι θέλω να ασχοληθώ και με ο κομμάτι της οδοποιίας? Χωρίς να παρατήσω ένα από τα 2..
  5. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, μου φάνηκαν αρχικά χρήσιμες, γιατί τώρα ουσιαστικά μπαίνω στην αγορά εργασίας και αρχίζω να κατανοώ κάποιες έννοιες..Όσο για την επένδυση στο κομμάτι των μελετών οδοποιίας και υδραυλικών, πιστέυω πως δεν αναφέρεστε σε κάποιο μεταπτυχιακό.. Καθώς στην Ελλάδα τουλάχιστον δεν έχω βρει κάποιο μεταπτυχιακό στοχευμένο στην οδοποιία (με τα υδραυλικά δεν θα ήθελα να ασχοληθώ) .. Υ.Γ. Οι μελέτες και τα μεταπτυχιακά σε σχέση με το μανατζμεντ για ποιο λόγο θεωρείτε πως δεν συνάδουν?
  6. Τον Ιούλιο ορκίζομαι, απλά ήθελα να διαλέξω ένα μεταπτυχιακό το οποίο να μην "αχρηστευτεί" με την επιλογή μελετητικού πτυχίου ... Επίσης έχω κάνει αίτηση και για ένα MBA.. Αλλα ακόμη δεν ξέρω ποιό από τα 2 να επιλέξω σε περίπτωση αποδοχής και στα 2.. Φοβάμαι μήπως το ΜΒΑ είναι απλά διαδεδομένο λόγω "τίτλου" και στην πράξη δεν είναι χρήσιμο..
  7. Καλημέρα, Είμαι νέα συνάδελφος Αγρ. και Τοπογράφος Μηχανικός και έχω κάνει αίτηση στο μεταπτυχιακό Διοίκηση και Διαχείριση Τεχνικών Έργων. Η ερώτησή μου είναι η εξής: Από τη στιγμή που ως τοπογράφος κατά πάσα πιθανότητα θα επιλέξω μελετητικό πτυχίο, έχει νόημα να κάνω το παραπάνω μεταπτυχιακό? Ή δεν έχει σχέση το είδος το πτυχίου (μελετητικό ή εργολητικό) με το θέμα διαχείρισης τεχνικών έργων? Θα με βοηθούσατε ιδιαίτερα αν απαντούσατε στην παραπάνω απορία μου. Όπως και να έχει σας ευχαριστώ.
  8. Καλησπέρα, είμαι τελοιόφοιτη του τμήματος τοπογράφων του ΑΠΘ και ήθελα μέσα στους καλοκαιρινούς μήνες να κάνω την πρακτική μου σε κάποιο τεχνικό γραφείο. Έχω τη δυνατότητα να πραγματοποιήσω την πρακτική μου είτε σε ένα ιδιωτικό τεχνικό γραφείο ενός πολιτικού μηχανικού είτε σε ένα ιδιωτικό γραφείο ενός αρχιτέκτονα. Θα ήθελα να μου πείτε ως τοπογράφος τι είδους εργασίες θα μπορούσα να πραγματοποιήσω στα γραφεία των 2 αυτών διαφορετικών ειδικοτήτων. Θα εκτιμούσα ιδιαίτερα την απάντησή σας.
  9. Καλησπέρα, Είμαι φοιτήτρια στο τμήμα Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών στο ΑΠΘ και τον Ιούλιο παίρνω πτυχίο, οπότε έίμαι στην φάση αναζήτησης μεταπτυχιακού. Θα ήθελα να ακούσω τη γνώμη σας ως προς το αντικείμενο του μεταπτυχιακού. Να σας πω ότι έχω στο μυαλό μου μεταπτυχιακά σχετικά με οικονομικά, καθώς και το μεταπτυχιακό Αποκατάσταση και Συντήςηση Μνημείων. Και θα ήθελα τη γνώμη σας και για αυτά. Σας ευχαριστώ πολύ, θα με βοηθούσε αρκετά αν άκουγα και τη γνώμη ατόμων που έχουν κάποια εμπειρία.
  10. Γεια σας, θα ήθελα να ρωτήσω το εξής. Έχω ένα κτίριο ενός ορόφου στ σχέδιο στο οποίο η επιφάνεια του χρησιμοποιείται ώς ''δρόμος'' για μετάβαση στον κανονικό δρόμο που βρίσκεται στο ίδιο σχεδόν επίπεδο με αυτήν. Πώς συμβολίζω κάτι τέτοιο στο σχέδιο; Κάνω απλά την κάτοψή του όπως και σε κάθε άλλο κτίριο;
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.