Μετάβαση στο περιεχόμενο

loop

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

loop's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Απλά και να δουλέψεις σαν υπάλληλος κάπου, το αντικείμενο μας είναι τόσο ευρύ που πάντα θα έχεις κάτι καινούριο να ψάξεις. Περίεργες οι εποχές πάντως και κάπως πρέπει να βρούμε το δρόμο μας και εμείς.
  2. Καλησπέρα και απο μένα, Το συγκεκριμένο forum αποτελεί πραγματική βοήθεια για μας τους νέους μηχανικούς τόσο σε ζητήματα τεχνικού όσο και γενικού περιεχομένου. Η ερώτησή μου η μάλλον ο προβληματισμός μου είναι γενικός και αφορά την εύρεση δουλειάς αυτή την δύσκολη περίοδο. Πόσο εύκολο είναι χωρίς να έχεις δουλέψει σε κάποιο τεχνικό γραφείο για να πάρεις την απαιτούμενη προυπηρεσία, να αρχίσεις την δικιά σου δουλειά. Ειδικά από τη στιγμή που γνωρίζω και από ιδία εμπειρία οτι η θεωρία του πολυτεχνείου με την πράξη στη δουλειά έχουν μεγάλη διαφορά. Οποιαδήποτε γνώμη ευπρόσδεκτη.
  3. Ότι υπάρχει μπορείς να το βρεις στην επίσημη σελίδα του ασεπ http://www.asep.gr/asep/site/home.csp Αν και δεν νομίζω πως έχουν βγει προκηρύξεις για μόνιμο προσωπικό παρά μόνο για ορισμένου χρόνου και συμβάσεις έργου. ───────────────────────────────────────────────────── Συμπληρώστε την ειδικότητά σας, μέσω της επεξεργασίας προσωπικών στοιχείων (πίνακας ελέγχου). Chilon
  4. Να ρωτήσω κάτι και εγώ με τη σειρά μου...Το χρονικό διάστημα υπολογισμού της εμπειρίας αρχίζει από την ημερομηνία απόκτησης της άδειας άσκησης επαγγέλματος και τελειώνει μέχρι την ημερομηνία στην οποία αναφέρεται οτι έχουν πληρωθεί οι ασφαλιστικές εισφορές στο τσμεδε (στην βεβαίωση ασφαλιστικής ενημερότητας) ή μέχρι την ημερομηνία υποβολής των δικαιολογητικών?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.