Μετάβαση στο περιεχόμενο

kouts73

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Επαγγελματίας Τεχνικού Κλάδου

kouts73's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. ο γειτονας σταματησε τη λειτουργεια του καυστηρα ,μετα απο την τελευταια φορα που του ειπα οτι θα παω στη πολεοδομια,δεν πηγα ακομα και ηθελα τη γνωμη σας ,να το αφησω φλου αφου το σταματησε ?σαν καλη γειτονικη σχεση ασ πουμε , ? η να παω ετσι κι αλλιως για ασφαλεια ?
  2. σας ευχαριστω για την βοηθεια σας ,θα περασω να κανω καταγγελια στην πολεοδομια μου (μιλησα τηλ μαζι τους) για την αποσταση που ειναι μικροτερη απο 10 μετρα ,και πιο κατω απο το υψος της πολυκ/ας μου , και θα ενημερωσω για την εξελιξη
  3. βαζω και 3 φωτο ,στο κοκκινο κυκλο η καμιναδα, θα ηθελα να ρωτησω ,με αυτες της φωτογραφιες παω στη πολεοδομια ? IMG_3497 (Large).bmp IMG_3498 (Large).bmp IMG_3496 (Large).bmp
  4. καλησπερα μενω σε μια πολυκατοικια 4 οροφων και διπλα ακριβως υπαρχει μια μονοκατοικια πολυ παλια .εχει καυστηρα πετρελαιου που το υψος της καμιναδας ειναι στο υψος του μπαλκονιου μου (3ος) και οριζοντια αποσταση 4,5 μετρα περιπου.ειναι του 1821 το μποιλερ και βγαζει απιστευτη βρωμα ,και οπτικα (ασπρος καπνος-νομιζω οτι βγαζει ρυπους) και μυρωδια πετρελαιου ,που φυσικα βαραει ολο το οροφο μου . το διαμερισμα μου ειναι ενοικιαζωμενο.μπορω να καταγγειλω στη πολεοδομια κατι ? υπαρχει κατι απο το νομο που μπορω να κανω ? Γιωργος κ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.