Μετάβαση στο περιεχόμενο

vellamos

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

vellamos's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. το σπιτι ειναι πετρινο του 54, οποτε με προηγουμενα δεν νομιζω να εχω προβλημα. αλλα θα ακολουθησω τα λεγομενα σου και θα παω σε ενα τεχνικο γραφειο να μου πουν και να αναλαβουν για σιγουρα μην την πατησω. νομιζα οτι θα ειναι πιο απλο το θεμα. οπως και να εχει ευχαριστω για την απαντηση.
  2. καλησπερα, προσφατα κληρονομησα ενα σπιτι 56 τμ. υπαρχει μια αδεια(πληρωμενη) για να μεγαλωσει το σπιτι κατα 16 τμ. Στο υποθηκοφυλακιο που πηγα αλλα και τα χαρτια που εγιναν μετα την κληρονομια το σπιτι ανεφερεται ως 72 τμ.(ομως ειναι 56 χτισμενα). εγω θελω να καλυψω και τα υπολοιπα που λεει το συμβολαιο. λογω οικονομικων θελω να το χτισω μονος μου. εχω χτισει πολλες φορες και γενικα πιανουν τα χερια μου. 1) ειμαι καλυμενος με τα εγγραφα που εχω? 2)αν οχι τι πρεπει να κανω? 3) πρεπει να κολλησω καπου ενσημα η δεν ειναι απαραιτητο? απο υλικα εχω σκεφτει ytong, η τσιμεντοσανιδα εξωτερικα και γυψοσανιδα εσωτερκα. εσεις σαν πιο εμπειροι τι λετε να χρησιμοποιησω? σκεπη υπαρχει ηδη με μονωση επισυναπτω και μια φωτο για να δειτε ακριβως τι θελω. τα μετρα ειναι πραγματικα ευχαριστω
  3. Καλησπερα παιδια. ειμαι νεος στο φορυμ και δεν ξερω αν ανοιγω στην σωστη κατηγορια το θεμα. εδω και λιγες μερες σκεφτομαι να φτιαξω ενα παταρι στο δωματιο μου μιας και ειναι αρκετα ψιλο. το προβλημα μου ειναι πως να το στηριξω... δεξια αριστερα ειναι μονό τουβλο (μεσοτοιχια) και ελεγα να βαλω οριζοντια προς τον τοιχο μαδερια η μεταλικους κυλοδοκους βαρεου τυπου βιδωνωντας το με περαστη βιδα για να τοποτηετησω ανα 40-50 cm τα καθετα για να γινει η κατασκευη.επισεις η ολη κατασκευη ειναι 340χ220 cm .η ερωτηση ειναι αν θα αντεξει το βαρος ο τοιχος ????
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.