Μετάβαση στο περιεχόμενο

dimxr

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by dimxr

  1. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Άρα πρέπει να το προσεγγίσω έτσι το θέμα. Ευχαριστώ και πάλι. Είναι για το ερευνητικό μου και την επιρροή των ΓΟΚ στη μορφή του κέντρου της πόλης. Ας ελπίσουμε πως θα πάει καλά...
  2. Γεια σε όλους! Κάνω μια έρευνα για τους εκάστοτε συντελεστές δόμησης που ορίζονταν τα προηγούμενα χρόνια στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Έχω ψάξει αρκετά τους διάφορους ΓΟΚ, αλλά ακόμη δεν έχω καταφέρει μόνος μου να βγάλω κάποια άκρη. Υπάρχει κανένας τρόπος να εξακριβώσω ποια ήταν τα νούμερα αυτά για τους ΓΟΚ του 1929, 1955, 1973 και 1985; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  3. Γεια σε όλους. Πολύ καιρό το χάζευα το φόρουμ, ώρα ήταν και εγγραφώ. Η ερώτησή μου είναι τι συμβαίνει με το Ενεργό Οικοδομικό Τετράγωνο και το ΝΟΚ; Δεν μπορώ πουθενά να το βρω σαν αναφορά, αλλά μπορώ να βρω διάφορα άρθρα που είναι πολύ παρόμοια με το Εν.Ο.Τ., αλλά και πάλι δεν βρίσκω όλες τις ενότητες και τις ρυθμίσεις που περιείχε το Εν.Ο.Τ. Θα εκτιμούσα πολύ όποια διευκρίνηση περί του θέματος.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.