Μετάβαση στο περιεχόμενο

JO

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by JO

  1. Νομίζω ότι κατάλαβες ότι θέλουμε να κάνουμε για τον πατέρα και τις 2 κόρες μία δήλωση! Εννοείται πως ο κάθε ιδιοκτήτης κάνει τακτοποίηση για την ιδιοκτησία του. Δεν εννοείται όμως ότι αν μένει σε μεζονέτα θα δηλώσει ο ιδιοκτήτης τρεις τακτοποιήσεις, άλλα μία σε ένα φάκελο! Παρακαλώ εάν είστε συνάδελφος, όπως συμπληρώσετε την ειδικότητα στο προφίλ σας. Ευχαριστώ, GRTOPO
  2. Συνάδελφε αυτό που ρωτάω είναι αν η κάθετη ιδιοκτησία είναι ένα σπίτι(μεζονέτα=σε τρία επίπεδα), γιατί να κάνουμε τρεις ξεχωριστούς φακέλους τακτοποίησης, αφού ο ιδιοκτήτης κατοικεί και σε υπόγειο,και σε ισόγειο και σε ά όροφο όπως είναι σε ένα σπίτι!!!
  3. Συνάδελφοι, σήμερα προσπάθησα να περάσω φάκελο τακτοποίησης στον Περισσό και μου είπαν κάτι κουφά! Όπως: 1)Όταν ο ιδιοκτήτης κατοικίας έχει παρανομίες στα: υπόγειο(χωρο στάθμευσης και αποθηκών=>κατοικία), ισόγειο(η/χ=>κατοικία), ά όροφο(η/χ=>κατοικία) πρέπει να δηλώσει τους χώρους με ξεχωριστούς φακέλους σαν να είναι τρεις διαφορετικές περιπτώσεις(αμοιβές, φεμ, δηλώσειςκ.τ.λ.). Η άδεια λέει προσθήκη κατ' επέκταση και διαρρύθμιση σε διώροφη κατοικία με αρ. οικ.αδ..... .Συγκεκριμένα υπήρχε ένα κτίσμα του πατέρα στο οικόπεδο και λόγω υπάρχοντος συντελεστή έκανε προσθήκη μίας διώροφης κατοικίες χωρισμένη κάθετα σε δύο κατοικίες για τα 2 παιδιά του, δηλαδή σαν μεζονέτες με ξεχωριστές σκάλες και ιδιοκτησίες. Μήπως αυτά ισχύουν μόνο στις νομαρχίες? Διότι στην πολεοδομία Βούλας πέρασα τακτοποίηση για κατάστημα κομμωτηρίου με παρανομίες σε υπόγειο, ισόγειο και ά όροφο σε ΕΝΑ φάκελο και δε ζητάγανε ΤΡΕΙΣ δηλώσεις!!!!
  4. Προς ss_sk: Η ντουλάπα έχει μπάζα 5 cm από το δάπεδο που έχει πλακάκια σε συνέχεια με το δωμάτιο, ενώ ταυτόχρονα το εσωτερικό μέρος του κουτιού της ντουλάπας έχει κοπεί για τη δημιουργία παπουτσοθήκης.Το νερό εμφανίστηκε στο πάνω εσωτερικό μέρος της ντουλάπας που είναι πλησίον του δοκαριου και της πλάκας της ταράτζας(δώμα) στον Α' όροφο και του δοκαριού και της πλάκας του Α' ορόφου στο Ισόγειο.Η οικοδομή είναι δυόροφη με ημυπόγειο.Εγώ θεωρώ ότι είναι θέμα υγροποίησης υδρατμών στο εσωτερικό της ντουλάπας λόγω της διαφοράς θερμοκρασίας μέσα και έξω από το σπίτι. Σκεφτήκαμε ότι μόνο η εξωτερική θερμοόψη είναι η λύση, αλλά κοστίζει πολύ!!! Μήπως μια εσωτερική θερμομόνωση της ντουλάπας είναι πιο οικονομική λύση, αλλά και ΛΥΣΗ???
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.