Μετάβαση στο περιεχόμενο

gzafeirakis

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

File Comments δημοσιεύτηκε από gzafeirakis

  1. Δεν είναι δύσκολο  περιγράφεις τη θέση διάφανων –αδιαφανών σε σχέση με κάποιους άξονες χ-ψ της πλευράς (πχ αριστερό άκρο και βάση θερμικής ζώνης)

     

    πολύ σωστός και γλυτώνεις όντος την εισαγωγή αρκετών στοιχείων δυο φορές. θα το προσπαθήσω και εγώ μελλοντικά. Σε ευχαριστώ για την ιδέα.

  2. Πολύ καλή εργασία από όσο το είδα απλά επειδή και εγώ έχω κάνει κι εγώ κάτι  σε excel (το όποιο δεν κατέχω τόσο καλά ) είναι ποιο  εποπτικό και ποιο γρήγορο να περιγράφεις  πλευρά με ιδία χαρακτηριστικά (γ-σκιάσεις –κλπ) μέσα στην οποία βρίσκονται  διαφανή και αδιαφανή  που παίρνουν χαρακτηριστικά από τη γενική περιγραφή της πλευράς .Ευχαριστώ     πολύ -καλή προσπάθεια

     

    Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Η παρατήρηση σου είναι πολύ σωστή και ακριβώς μέσα και στην δική μου λογική, δηλαδή όσο ποιο πολύ γίνεται εποπτικά, σύντομα και με τα λιγότερα δυνατόν στοιχεία εισαγωγής (και ούτε και εγώ είμαι πολύ καλός γνώστης του excel, πχ έχω πλήρης άγνοια από μακροεντολες, VBA κτλ). Ο προβληματισμός μου όμως είναι ότι εάν περιγράψω μια αδιαφανή επιφάνεια και βρω τις σκιάσεις της, τότε αυτές δεν μπορεί να είναι οι ίδιες ακριβώς και για τις διαφανείς επιφάνειες που περιλαμβάνει, παρότι σκιάζονται από τα ίδια στοιχεία (αλλάζουν οι γωνίες σκίασης λόγο γεωμετρικών χαρακτηριστικών, πχ απόσταση κέντρου επιφάνειας από πλάγια προεξοχή). Με την επιφύλαξη πάντα ότι κατάλαβα σωστά ότι κάτι τέτοιο εννοείς.

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.