Μετάβαση στο περιεχόμενο

Σοφία_Στ

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ.Μηχ/ος Παραγωγής και Δ/σης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

219 profile views

Σοφία_Στ's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Μα φυσικα και δεν ειχα σκοπο να την ετοιμασω σε 3 μερες..ακομα κι αν ειχα την εμπειρια. Θα τηλεφωνησω τη Δευτερα στην Επιθεωρηση να τους ενημερωσω σχετικα..οποτε να ζητησω και νεα προθεσμια. Εχω ηδη ανατρεξει στο ελινυαε..και στο ιντερνετ γενικα..αλλα δεν εχω βρει ακριβως γι αυτη την κατηγορια καταστηματος γι αυτο ζητησα σχετικη βοηθεια. Υπαρχουν και τα βιλβλια απο σχετικο μαθημα στη σχολη..θα χρειαστει να ξεσκονισω κι αυτα προφανως.. Ευχαριστω και παλι Μην κάνετε άσκοπη παράθεση ολόκληρου του αμέσως προηγούμενου μηνύματος, για λόγους οικονομίας του Φόρουμ. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής Γιάννης
  2. Καλησπερα σας. Ειμαι Μηχανικος Παραγωγης και Διοικησης και εργαζομαι και ως τεχνικος ασφαλειας σε καποιες επιχειρησεις εδω και ενα χρονο. Σημερα μου ζητηθηκε απο ενα σουπερ μαρκετ με υπογεια αποθηκη να ετοιμασω αυτη τη μελετη καθως την ζήτησαν απο την επιθεωρηση εργασιας κατα τον ελεγχο που εγινε στο καταστημα χθες το πρωι. Ζητηθηκε το αντιγραφο για την ακριβεια και μαλιστα εντος 3 ημερων. Ειναι δυνατον αυτη η μελετη να ειναι ετοιμη σε 3 μερες; Εκτος αν νομισαν πως υπαρχει ηδη κ γι αυτο εδωσαν αυτη την προθεσμια. Να σημειωσω οτι ανελαβα ως τεχνικος ασφαλειας τον προηγουμενο μηνα..αντικατασταση αλλου συναδελφου που δεν ειχε πραγματοποιησει τη σχετικη μελετη. Υπαρχει μηπως καποιος συναδελφος που εχει πραγματοποιησει τετοιου ειδους μελετη σε σουπερ μαρκετ; Ειναι η πρωτη μου μελετη..κ ψαχνω να στηριχθω καπου..περα απο τις βασικες γενικες οδηγιες. Ευχαριστω.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.