Μετάβαση στο περιεχόμενο

Xristos Sismanis

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Xristos Sismanis's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. dib τώρα είδα το μήνυμά σου....αυτή είναι η αλήθεια και ας μην ήθελα να το παραδεχτώ τόσο καιρό...σε ευχαριστώ
  2. Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.... Η σκάλα αυτή οδηγεί σε κανονικό όροφο ισοεμβαδικού (50 τ.μ) με το (υπερυψωμένο) ισόγειο (όχι ακριβώς ισόγειο ,ανεβαίνεις εξωτερική σκάλα 1,5 m) . Είναι λίγο χαμηλοτάβανο η αλήθεια είναι αλλά νομίζω φτάνει το 2.80 που απαιτείται.... Η πόρτα στη φώτο οδηγεί σε τουαλέτα δεν είναι η είσοδος...
  3. Καλησπέρα! Έχω ξεκινήσει τις διαδικασίες για να ανοίξω φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης (μαθηματικός) και διαπιστώνω ότι οι κτιριακές απαιτήσεις - προυποθέσεις είναι πολύ αυστηρές και συγκεκριμένες πλέον...Ο χώρος που έχω βρει είναι ένα κτίριο δύο ορόφων (Ισόγειο - 1ος) με εσωτερική μεταλλική σκάλα σπειροειδούς μορφής και επίσης άλλο ένα πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχει έξοδος κινδύνου ... Έχω ελπίδες ή να το εγκαταλείψω το θέμα; Εννοώ ότι, όσοι έχετε ασχοληθεί με αδειοδοτήσεις φροντιστηρίων διαπιστώσατε ελαστικότητα σε κάποια θέματα από την επιτροπή ; Απαγορεύονται ξύλινες και μεταλλικές σκάλες με σφηνοειδή σκαλοπάτια (το πολύ από 1 ως 6 σε αριθμό) οπότε τι είδους σκάλα θα μπορούσε να μπει και με τι κόστος; Ευχαριστώ πολύ!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.