Μετάβαση στο περιεχόμενο

fakonstan

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by fakonstan

  1. Καλησπέρα συνάδελφε, όλες οι άδειες δίνονται κανονικά και δεν έχουν καταργηθεί. Η διαδικασία "ξεμπλόκαρε" το 2022. Έχω και φίλο συνάδελφο που έβγαλε πέρυσι το Νοέμβριο τις άδειες. Στην ιστοσελίδα της περιφέρειας, στον "οδηγό του πολίτη" λέει ακριβώς τα δικαιολογητικά. Πρέπει να πάνε στην δ/νση ανάπτυξης/τμήμα επαγγέλματος του τομέα (βόρειο, νότιο κλπ.) στον οποίο έχουν έδρα ή κατοικούν, αν δεν έχουν κάνει έναρξη ακόμα. Κάνουν εκεί τις αιτήσεις και αν έχουν όλα τα δικαιολογητικά (θα τους το πουν επιτόπου) σε 7-14 ημέρες έχουν όλες τις άδειες. Η μία από όλες αργεί γιατί θέλει υπογραφή από τον αντιπεριφερειάρχη του τομέα. Νομίζω όσοι έχουν άδειες, δε χρειάζονται ανανέωση, αλλά το λέω με επιφύλαξη. Στην ιστοσελίδα της περιφέρειας έχει λίστα με email του εκάστοτε τομέα ανάπτυξης/τμήμα επαγγέλματος. Μπορείς να τους ρωτήσεις, θα σου απαντήσουν σχετικά. Ελπίζω να βοήθησα.
  2. Να καταργηθούν, αλλά να το κάνουν ξεκάθαρο και να τροποποιήσουν τα σχετικά άρθρα των Π.Δ. του 2012. Το θέμα είναι ότι γίνεται επιλεκτική ερμηνεία και έμμεση κάταργηση μόνο από την Περιφέρεια Αττικής μέχρι σήμερα. Στην υπόλοιπη Ελλάδα, εφαρμόζουν τα ισχύοντα Π.Δ. κανονικά και αυτό δημιουργεί προβλήματα και ανισότητες, ειδικά αν έχεις δουλειές ανά την Ελλάδα και πρέπει να εξηγείς κάθε φορά τα ανεξήγητα... Έχει γνωστοποιηθεί το ζήτημα και στο ΤΕΕ, αλλά δυστυχώς και αυτό τηρεί μέχρι στιγμής σιγή ιχθύος.
  3. Ενημερώνω ότι, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με το αρμόδιο Τμήμα (Διεύθυνση Ανάπτυξης) για την ΠΕ Βόρειου Τομέα Αθηνών, μέχρι σήμερα 01/02/2021 (2+ χρόνια μετά) δεν έχει υπάρξει απάντηση από το Υπουργείο στο ερώτημα της Περιφέρειας Αττικής και ως εκ τούτου το "πάγωμα" των σχετικών αιτήσεων Διπλωματούχων Μηχανικών (μελών ΤΕΕ) για το σύνολο της Περιφέρειας Αττικής συνεχίζεται.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.