Μετάβαση στο περιεχόμενο

panos128

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by panos128

  1. Κατ' αρχάς ευχαριστώ , Σύμφωνα με τον Ν.4412 αρ. 153, ν=1 στην "πρώτη αναθεωρητική περίοδο που υπολογίζεται αναθεώρηση για την συγκεκριμένη σε κάθε περίπτωση εργολαβία". Με βάση αυτό εγώ καταλαβαίνω ότι ν=1 όχι το τρίμηνο δημοπράτησης αλλά το αμέσως επόμενο για έργα κάτω του 1.500.000+ΦΠΑ. Κατάλαβα σωστά?
  2. Βλέπω ότι βγαίνουν οι συντελεστές αναθεώρησης για τα δημόσια έργα. Τους τελευταίους που βρίσκω είναι Α του 2022. Εχω μια απορία. Παλιότερα οι συντελεστές που χρησιμοποιούσαμε , έβγαιναν σε πίνακες για κάθε τρίμηνο (ή εξάμηνο παλιά) εκκίνησης ; Δηλαδή ο πίνακας ενός τριμήνου είχε συντελεστές διαφορετικούς για κάθε τρίμηνο των προγενέστερων εκκινήσεων. Τώρα δεν υπάρχει αυτό ούτε αναφορά στην εκκίνηση . Δηλαδή το τρίμηνο εκκίνησης το αγνοούμε και λαμβάνουμε υπόψη μόνο το τρίμηνο που εκτελέστηκαν οι εργασίες ; Έχω έργο με δημοπράτηση Γ 2022 και ΣΥΜΒΑΣΗ Α 2023. Εχω εκτελεσμένες εργασίες μέσα στο Α 2023 . Μπορώ να χρησιμοποιήσω σαν προσωρινούς συντελεστές αναθεώρησης για το Α 2023 αυτούς του Α 2022 (αφού αυτοί είναι οι πιο πρόσφατοι) ; Ευχαριστώ
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.