Μετάβαση στο περιεχόμενο

ariadni68

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

ariadni68's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Είμαστε σε παραλία σε περιοχή κοντά σε παραδοσιακό οικισμό χωρίς αρχαιολογικά ευρήματα έως τώρα ιδιαίτερα. Η μόνη θετική εξέλιξη που με πληροφόρησε σήμερα είναι ότι θα καταθέσουμε το φάκελο στον εοτ παράλληλα με τις υπόλοιπες υπηρεσίες (αρχαιολογία,πολεοδομία κλπ). Και απλά ελπίζουμε. Σας ευχαριστώ πολύ.
  2. Έχετε απόλυτο δίκιο και γι'αυτό άλλωστε απευθύνομαι σε εσάς. Δεν υπάρχει περίπτωση να φτιαχτεί χωρίς άδεια. Θέλω να μάθω αν όντως πρέπει να απευθυνθούμε σε όλες αυτές τις υπηρεσίες και αν οι χρόνοι της υπέροχης γραφειοκρατίας είναι όντως τόσοι. Συγγνώμη αν καταντώ κουραστικός αλλά είναι κρίμα σε αυτή την οικονομική κατάσταση να γίνουν τόσα έξοδα φέτος και για να υπάρξουν έσοδα να πρέπει να μεσολαβήσει ένας φορολογικά δύσκολος χειμώνας. Δεν πάρχει κάποιος τρόπος νόμιμης επίσπευσης διαδικασίας , η δυνατότητα προσωρινής άδειας η κάτι ανάλογο. Και πάλι ευχαριστώ.
  3. Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Θα ήθελα απλα να μάθω αν κάποιος γνωρίζει αν όντως χρειάζονται όλοι αυτοί οι μήνες για ενα μπαρ που θα κατασκευαστεί το πολύ σε μία εβδομάδα...
  4. Καλησπέρα σας, πρώτη φορά στο forum και ελπίζω να το γράφω στη σωστή θέση. Ενδιαφερόμαστε να φτιάξουμε σε ξενοδοχείο ένα open bar, στον εξωτερικό χώρο. Στα τέλη Μαρτίου (πριν 2 μήνες) απευθυνθήκαμε στον Αρχιτέκτονα/ Μηχανικό μας προκειμένου να ξεκινήσουμε τις απαραίτητες διαδικασίες. Στην ερώτηση πόσος χρόνος χρειάζεται, απάντησε ότι το αργότερο μέσα Ιουνίου θα είχαμε την άδεια στα χέρια μας. Δώσαμε προσχέδιο και προκαταβολή, τονίζοντας ότι βιαζόμαστε και μας είπε ότι δε χρειάζεται κάτι άλλο από εμάς και θα μας ενημερώσει εν καιρώ, όταν όλα είναι έτοιμα. Ανά διαστήματα επικοινωνούσαμε και μας διαβεβαίωνε πως όλα βαίνουν καλώς. Εφησυχασμένοι λόγω παλαιότερης καλής συνεργασίας, απλά περιμέναμε. Σήμερα, εφόσον πέρασαν πλέον δύο μήνες επικοινώνησα μαζί του και μου είπε πως το σχέδιο είναι έτοιμο και τώρα θέλει περίπου ένα μήνα να περάσει Αρχαιολογία, Πολεοδομία και Αρχιτεκτονική Επιτροπή!!! Υποψιασμένοι πλέον, ρωτήσαμε για άδεια από ΕΟΤ και μας είπε να απευθυνθούμε σε αυτούς. Η υπάλληλος του ΕΟΤ μας απάντησε πως χρειάζεται τα εγκεκριμένα σχέδια (που θα έχουμε σε ένα μήνα!) + παράβολα κλπ και από εκεί και πέρα θα σταλούν στην Αθήνα ( είμαστε σε επαρχία) και σε περίπου άλλον ένα μήνα ίσως (!) έχουμε την άδεια. Δηλαδή, περίπου αρχές Αυγούστου και αν... Από εκεί και πέρα άκουσα για Πυροσβεστική, Υγειονομικό κλπ Να επισημάνω πως το μπαράκι θα είναι 12τμ και στο ξενοδοχείο ήδη λειτουργεί με άδεια μπαρ εσωτερικού χώρου. Θα ήθελα αν μπορείτε να με διαφωτίσετε... Χρειάζεται πραγματικά τόσος χρόνος; Μήπως πρέπει να απευθυνθούμε κάπου αλλού, σε άλλες υπηρεσίες; Ευχαριστώ εκ των προτέρων και συγγνώμη αν κούρασα με τη μεγάλη ανάρτηση αλλά απελπιζόμαστε...
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.