Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΝικοςΑλιμο

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ηλεκτρολόγος εγκαταστάσεων

ΝικοςΑλιμο's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Σας ευχαριστώ θερμά για τις απαντήσεις σας. Άργησα να μπω και να δω τα σχόλια σας: 3x63Α έχεις δίκιο KYRIAKOSCHAR Εγώ εννοούσα το βιομηχανικό φις. ΜΑΝΕΝΙ. Τον υπολογισμό τον χρειάζομαι για να ξέρω το μέγιστο φορτίο μου που θα χρειαστώ για να το ζητήσω σε κάθε υπαίθριο θέατρο όπου θα γίνετε η θεατρική παράσταση. Φυσικά την σωστή μέτρηση θα την κάνω με αμπεροτσιμπιδα όταν στήσω για τις πρόβες. Άλλα τώρα χρειαζόμουν ένα προυπολογισμο για να δω που βρίσκομαι με τα φορτία. Και πάλι σας ευχαριστώ πολύ.
  2. Καλησπέρα.... Μήπως έχει κάποιος την καλοσύνη να μου δείξει με πιο τρόπο να υπολογίσω την ένταση ανά γραμμή που θα χρειαστώ για να τροφοδοτήσω φορτίο 40,750 W. Τα φορτία είναι προβολείς (1000w & 750w) για θεατρική προβολή τα οποία θα ελέγχονται από τριφασικά Dimmer. και θέλω να υπολογίσω τα φορτία ανά φάση. Εγώ τα υπολόγισα 59Α ανά φάση, δηλαδή απαιτούμενη παροχή 5x63Α. Σας παρακαλώ διορθώστε με αν είμαι λάθος και αν θυμάστε κάποιο μαθηματικό τύπο να υπολογίζω όποτε χρειάζομαι. Ευχαριστώ
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.