Μετάβαση στο περιεχόμενο

aggeloko

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Τοποθεσία
    Πάτρα

aggeloko's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλησπέρα σε όλους, όπως αρκετοί υποθέτω, ενώ έκανα τις μεταπτυχιακές σπουδές μου παράλληλα εργαζόμουν με μπλοκάκι ως ελεύθερος επαγγελματίας. Μέσα στις προυποθέσεις των σπουδών ήταν και η εκπόνηση επικουρικού έργου στο τμήμα κατόπιν σύμβασης με το πανεπιστήμιο. Το πανεπιστήμιο τις συμβάσεις τις κοινοποιούσε στον εκάστοτε ασφαλιστικό φορέα και ως αποτέλεσμα το ΤΣΜΕΔΕ με έχει εγγεγραμένο ως μισθωτό του δημοσιου (!). Το μόνο πρόβλημα που υπήρχε ήταν ότι δεν μου αποστελλόταν το ειδοποιητήριο των εισφορών στο σπίτι. Ωστόσο, την τελευταία φορά που πηγα στο ΤΣΜΕΔΕ μου είπαν ότι κάποιο μέρος των εισφορών πληρωνόταν από το πανεπιστήμιο (και για αυτό φαινόμουν ως μισθωτός δημοσίου στο ΤΣΜΕΔΕ) χωρίς ωστόσο εγώ να βλέπω την αντίστοιχη μείωση στις εισφορές που πλήρωνα. Με άλλα λόγια κάποιες εισφορές πρέπει να ήταν διπλοπληρωμένες. Όταν ρώτησα στο ΤΣΜΕΔΕ για το ύψος του ποσού που καλυπτόταν από το πανεπιστήμιο απέφυγαν να μου απαντήσουν. Με δεδομένο ότι οι συμβάσεις του επικουρικού ήταν για λίγες ώρες το μήνα (πχ 24 ώρες) γνωρίζει κάποιος αν αξίζει να το ψάξουμε περισσότερο?
  2. Ευχαριστώ παιδιά για την βοήθεια. Τελικά βρήκα σε μαγαζί με ηλεκτρονικά ρελέ με είσοδο 3VDCκαι δοθλεύει μια χαρά!
  3. Καλησπέρα παιδιά, έχω το εξής θέμα. Δουλεύω με ασύρματα δίκτυ αισθητήρων (http://en.wikipedia.org/wiki/Wireless_sensor_network) και χρησιμοποιώ τα motes TelosB και IRIS (datasheets:http://www.memsic.com/products/wireless-sensor-networks/wireless-modules.html) Αυτά χρησιμοποιούν μικροελεγκτές (MSP430 και ATMega1281) οι οποίοι ως έξοδο βγάζουν περίπου 3V, ανάλογα με το πόσο φορτισμένες είναι οι μπαταρίες του mote. Θέλω με αυτά τα motes να ελέγξω συσκευές οι οποίες λειτουργούν με μπαταρίες 9V,12V και 24V. Με άλλα λόγια χρειάζομαι ένα "ρελέ" το οποίο θα έχει ως ρεύμα ελέγχου συνεχές 3V και θα ελέγχει επίσης συνεχές ρεύμα. Έχετε κάποιο υπόψιν σας? Ενδεικτικά έχω βρει αυτό: http://search.digikey.com/scripts/DkSearch/dksus.dll?Detail&name=CC1061-ND αλλά θα ήθελα και την βοήθειά σας για να μην κάνω τζάμπα αγορές..
  4. Καλησπερα, δεν ηξερα που να κανω την δημοσιευση, ετσι αποφασισα να την κανω εδω. Θα ηθελα να ρωτησω τι γινεται σε περιπτωση που δεν κανει καποιος μηχανικος (ελ. επαγγελματιας με " μπλοκακι" )την συγκεντρωτικη δηλωση ΚΒΣ. Μπορει να την κανει εκπροθεσμα? Τι ταξης μεγεθους προστιμο να περιμενω? Thnx in advance ΠΣ: Ποιο το νοημα να γινεται σχεδον 2 χρονια μετα αυτη η δηλωση? Ειχα δουλεψει 6 μηνες το 2007 και ειδα οτι επρεπε να την κανω φετος..
  5. Thnx myri Εχει καποια ιδιαιτερη σημασια τι ΚΑΔ θα δηλωσω? Θελω να πω θα αλλαξει κατι πρακτικα αν δηλωσω "παραγωγη λογισμικου" ή αλλες "εργασιες σχετικες με Η/Υ" ?
  6. Καλησπερα, ειμαι νεος μηχανικος και θελω να κανω εναρξη επαγγέλματος. Εχω τελειωσει μηχ. Η/Υ και Πληροφορικης στην Πατρα. Αυτο που θα ηθελα να ρωτησω ειναι με τι κωδικο επαγγελματος (ΚΑΔ) θα πρεπει να κανω την εναρξη. Thanks in advance..
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.