Μετάβαση στο περιεχόμενο

bourboulithras_nm

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Τοποθεσία
    Aθήνα
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Ναυπηγός Μηχανικός
  1. Βρήκα α) Τοπογραφικό διάγραμμα β) Διάγραμμα κάλυψης γ) Κάτοψη δ) Τομές ε) Δήλωση αντοχής φέροντος οργανισμού στ) Περιγραφή εργασιών για επισκευές που έγιναν πριν 2 χρόνια, με σφραγίδα ελέγχου από την πολεοδομία και ένα συνοδευτικό χαρτί έγκρισης, δυστυχώς από αρχικά σχέδια και άδεια ακόμα τίποτα. ( Βρίσκω και χαρτιά από την δημογεροντία του νησιού το οποίο είναι γραφειοκρατικά ρομαντικό από μόνο του.. ) Καλή η ιδέα πολεοδομία και φάκελο ΔΕΗ, επόμενη στάση εκεί!
  2. Ευχαριστώ πολύ για τις πολύ γρήγορες απαντήσεις!!! antloukidis δεν έχει γίνει καμία αλλαγή αλλά αν δεν βρώ άδεια, σχέδια ή οποιοδήποτε επιπλέον έγγραφο πως μπορώ να αποδείξω το οτιδήποτε άραγε? έχω πέσει με τα μούτρα σε μια βαλίτσα με χαρτιά και ψάχνω.. dimitris GM ναι μου το ζήτησε το χαρτί, θα πρέπει να μιλήσω συντομότατα με ένα μηχανικό εκεί πέρα και καλύτερα μόλις μπορέσω να πάρω τα μπογαλάκια μου και να πάω να βγάλω άκρη.. ted78 ήσουν σαφέστατος, μου κάνει μεγάλη εντύπωση αυτό και χάνω δυστυχώς και το βασικό μου επιχείρημα.. ελπίζω το συννεφάκι πάνω από το κεφάλι μου να ρίξει και καμιά βρόχα μήπως και δροσίσει λιγάκι.. ευχαριστώ και πάλι, full για αναζήτηση λοιπόν!
  3. Καλησπέρα από συνάδελφο ναυπηγό! Παιδιά έχω μία απορία, σχετικά με αποδοχή κληρονομιάς από τον πατέρα μου σε μένα και τον αδερφό μου. Πρόκειται για μια κατοικία (αγροτικό σπιτάκι εντελώς) στα Δωδεκάνησα. Προκειμένου να προχωρήσει η διαδικασία απαιτήται η βεβαίωση μηχανικού ότι το σπίτι δεν ειναι αυθαίρετο. Εγω την οικοδομική άδεια δεν την έχω στο αρχείο που παρέλαβα αλλα θυμάμαι πάντα τον πατέρα μου που έλεγε ότι το σπίτι είναι οκ και νόμιμο. Έχω τα χαρτιά σύνδεσης με την ΔΕΗ (μιλάμε για έτος σύνδεσης το 1963 και το σπίτι υπήρχε ήδη κάποια χρόνια), καθώς και ύδρευσης/αποχέτευσης, στις δηλώσεις της εφορίας όλα κανονικά κλπ. Αυτό δεν σημαίνει ότι είχε προσκομιστεί τότε η άδεια ή κάποιο άλλο παραστατικό? Πως μπορώ να αποδείξω ότι το σπίτι ήταν σύμφωνο με την τότε νομοθεσία? Ευχαριστώ πολύ!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.