Μετάβαση στο περιεχόμενο

Spyros Stouraitis

Members
  • Περιεχόμενα

    0
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by Spyros Stouraitis

  1. Έχετε δίκιο συγγνώμη το διόρθωσα. Όσον αφορά λοιπόν τους ηλεκτρονικούς και ηλεκτρολόγους πέρα από τα επαγγελματικά είναι κάποιο πτυχίο που έχει μεγαλύτερη αξία; ή και οι 2 μπορούν να ασχοληθούν με διαφορετικά και όμορφα πράγματα; Μήπως οι ηλεκτρολόγοι ρίχνουν στους ηλεκτρονικούς;
  2. Αυτό που θέλω να καταλάβω είναι αν αξίζει να δουλέψω σκληρά για 5 χρόνια για το δίπλωμα του μηχανικού ηλεκτρονικού όσο για το δίπλωμα του μηχανικού ηλεκτρολόγου. Με ενδιαφέρει το πόσο ισχυρά είναι αυτά τα 2 πτυχία.
  3. 1)Σε μια εταιρία επεξεργαστών ή σε μια εταιρία οπτικών ινών, θα προτιμηθεί ένας ηλεκτρονικός ή ένας ηλεκτρολόγος. 2)Η νομοθεσία (τυπικά) δίνει ίσα επαγγελματικά δικαιώματα και στους 2; Ποια είναι η κύρια διαφορά τους πέραν της υπογραφής;
  4. Καλησπέρα σας, τελείωσα την τρίτη λυκείου και ενδιαφέρομαι για τις εν λόγω πολυτεχνικές σχολές και μόνο. Κάνοντας μια έρευνα σε διάφορα ελληνικά φόρουμς μετά από ένα σημείο άρχισαν να πονούν τα μάτια μου από τους διαξιφισμούς μεταξύ των αποφοίτων αυτών των σχολών, ας κάνουμε ένα κατατοπιστικό, ενημερωτικό και αντικειμενικό ποστ. Αρχικά θέλω να σας ενημερώσω ότι με τα περσινά δεδομένα περνώ σε όλα τα τμήματα εκτός από της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης. Επίσης, θέλω να με ενημερώσετε, αν σας είναι εύκολο, για τα επαγγελματικά δικαιώματα και για το κύρος του πτυχίου της κάθε σχολής καθώς και για την ευελιξία αυτού. Είναι όλες οι σχολές ισότιμες, ή υπάρχουν σχολές "κατώτερου θεού"; αντιλαμβάνεστε πως το λέω, δεν θέλω παρερμηνείες. Ακόμα οφείλω να σας ενημερώσω ότι είμαι κομπιουτεράκιας, με ενδιαφέρει η ρομποτική και ο προγραμματισμός. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα με χάλαγε να γίνω ένας καλός μηχανολόγος, ίσα ίσα. Θέλω κάτι που να με εξειδικεύσει αλλά ταυτόχρονα να μου εξασφαλίσει ένα δυνατό χαρτί ώστε να είμαι ανταγωνιστικός στην αγορά εργασίας, όποια και να είναι αυτή. Τέλος, όσον αφορά τα θέματα τις ενέργειας παρατήρησα ότι σε όλες τις προαναφερθείσες σχολές υπάρχουν τέτοιου είδους μαθήματα. Να σας ευχαριστήσω εκ των προτέρων για το χρόνο σας.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.