Μετάβαση στο περιεχόμενο

kakstavros

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

kakstavros's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σας, πήγα με μηχανικό στην πολεοδομία και μας είπε ότι δεν γίνεται να βγει άδεια οικοδομησιμότητας, πρέπει να περιμένουμε την πράξη εφαρμογής (η οποία μπορεί να πάρει από 6 μήνες μέχρι και 2 χρόνια) Το ερώτημα μου είναι γιατί στην Αρτέμιδα π.χ μπορεί να βγει Α.Ο και στην Παλλήνη όχι Υ.Γ Στην Αρτέμιδα έχει οικόπεδο ένας φίλος μου και έχτισε με Α.Ο. την οποία και έβγαλε σε 2.5 μήνες
  2. Καλημερά και συγνώμη αλλά από τις 17 ιουλίου που εμφανίζεται το μήνυμα μου δεν έχω λάβει καμία απάντηση δεν υπάρχει κανένας μηχανικός που να γνωρίζει περί οικοδομησιμότητας??????
  3. Καλημέρα, Έχω ένα οικόπεδο στην παλλήνη 325τμ το οποίο μπήκε στο σχέδιο πόλης τον μάρτιο του 2014 με το ΦΕΚ Α.Α.Π. 89/24-3-2014. Θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να βγάλω άδεια οικοδομησιμότητας ή θα πρέπει αναγκαστικά να περιμένω την πράξη εφαρμογής; Πόσο καίρο χρειάζεται για να ολοκληρωθεί η πράξη εφαρμογής; Ο Δήμος έχει ξεκινήσει ήδη την διαδικασία για την πράξη εφαρμογής http://www.pallini.gr/201406301544/meleti-praksi-efarmogis-perioxon-pe1-karaouzi-%E2%80%93-pe8-papaxorafi-pe9-mariza-pe13-nea-pallini.html Σας ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.