Μετάβαση στο περιεχόμενο

mouxlas

Members
  • Περιεχόμενα

    7
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by mouxlas

  1. Και λιγοτερα να μου προσφεραν παλι θα πηγαινα.... η ευκαιρια να δουλεψεις σε ενα μεγαλο εργο διπλα σε μηχανικους και manager καταξιωμενους συν την εργασιακη εμπειρια που μπορεις να αποκομισεις ειναι οφελη ασυγκριτα Υ.Σ. Αληθεια ποτε τελειωνει το ρεπο λογω τελους ραμαζανιου? Νομιζα μεχρι την Πεμπτη ηταν.
  2. Ξεχνας κατι ομως... υπαρχουν και οι manager οι οποιοι δεν θελουν να εχουν στο team τους Ινδους, Πακιστανους, Σενεγαλεζους και οσο και αν οι εταιρεια τους πιεζει να προσλαβουν τετοιους η τελικη αποφαση ειναι δικια τους. (Δεν το λεω τυχαια) Προσωπικα εγω επεσα στην περιπτωση....και η τυχη παιζει σημαντικο παραγοντα στην επαγγελματικη εξελιξη του καθενος. Τα 3000 δεν ειναι πολλα ξερω προσωπικα ατομα που ειναι εκει με μισθους 5000+ και εχουν προυπηρεσια 3-4 χρονια. Προσεξε δεν το αναφερω για να πω οτι μου δινουν λιγα (μια χαρα λεφτα μου δινουν) απλα...δεν ειναι τα 500 ευρω που εχουμε ΠΛΕΟΝ συνηθισει στην Ελλαδα, ασχετως με τις εχτρα παροχες που σου προσφερουν (σπιτι, αμαξι κτλ).
  3. Ευχαριστω Τοpap, εγω δεν αντιλαμβανομαι την κακια ορισμενων και την καχυποψια.
  4. Δεν ξερω ρωτα τον αλλο που επεσε 1000 ευρω εξω (μπορει να ειναι κακασχημος για αυτο)
  5. Πραγματικα δεν σας καταλαβαινω...ειπα την δικια μου εμπειρια και εχετε φαγωθει να με βγαλετε τρελο. Ναι ειναι το πρωτο μνμ μου, ολοι καποια στιγμη γραφουν το πρωτο μνμ τους δεν σημαινει οτι λενε ψεμματα. Για να τελειωνουμε, ειναι εργο αξιας 4 δις εχουν παρει την κατασκευη της μιας απο τις 4 γραμμες του μετρο. Εγω αυτο που εχω ακουσει σε σχεση με τους μισθους ειναι οτι σε πληρωνουν αναλογα με την καταγωγη σου και που εχεις παρει το πτυχιο σου. Οι Ελληνες για παραδειγμα ανηκουν σε χαμηλοτερη κατηγορια απο τους Αγγλους για παραδειγμα και ξεκινανε απο 2.500 ευρο,,,,Με 1500 που εγραψε ο προηγουμενος φιλος περνουν τους Ινδους μηχανικους οχι τους Ελληνες. Εγραψα, την δικια μου εμπειρια αν θελετε την δεχεστε, αλλα σας παρακαλω οχι υπονοουμενα σχετικα με πρωτα μηνυματα γιατι θα γινουν τελευταια.
  6. Παρακολουθω το σιτε καιρο τωρα αλλα δεν ειχα μπει ποτε στον κοπο να γραψω κατι, αλλα δεν νομιζω οτι ειναι "υποπτο" αυτο. Μπορω αν θελετε να κοινοποιησω την απαντηση που εχω λαβει στο μαιλ μου...και οσο αφορα αυτους δεν ειναι απατεωνες ο manager που μου εστειλε το μνμ εχει προφιλ στο linkedin και η εταιρεια εχει παρει εργο αξιας 4 δις, υπαρχει στον τυπο.
  7. Καλησπερα και απο μενα....Φιλε sirus εμενα μου εγινε προταση για Ντοχα με πληρωμενα εξοδα σπιτιου και αμαχι με μισθο 3000 ευρω καθαρα. Θα παω δεν το σκεφτομαι καν...εδω για μας τους νεους δεν εχει τιποτα μονο να πληρωνουμε τα νταβατζιλικια του ΤΣΜΕΔΕ Ξερουν να μας βαζουν. Σιγουρα θα υπαρχουν καποια προβληματα και εκει, αλλα χειροτερο απο την ανεργεια την ανασφαλεια και την καταθληψη δεν νομιζω να υπαρχει... Ντρεπομαι καθε φορα που ερχεται ο πατερας μου και μου δινει 50 ευρω χαρτζιλικι....λες και δεν ειμαι ικανος να βγαλω τα δικα μου λεφτα...και να εβρισκα μια δουλεια εδω με 686 ευρω τον μηνα και παλι δεν θα τους ζηταγα (γονεις) να συμβαλουν στα εξοδα? Καλυτερα εξωτερικο 1000 φορες...μολις εγκατασταθω εκει και μαθω περισσοτερα θα σου ξαναγραψω.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.