Μετάβαση στο περιεχόμενο

User12348

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Μηχ/κος ΗΥ & Πληροφορικής

User12348's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Τελικα οσον αφορα την αποχετευση, στο ταβάνι του παρκιν κανει καθετη γωνια με ταπα ξεβουλωματος και σε λιγα εκατοστα (20 περιπου) κανει και οριζοντια γωνια (παλι με ταπα). - Οι τοσο κοντινες γωνιες ειναι οκ? Απ οτι μου ειπαν ειναι φ100 ή φ120. Αν αυτες οι ταπες ειναι ελαφρα ξεβιδωτες προλαμβανουν το κακο? Ευχαριστώ και παλι
  2. Βλεππω οτι οντως κανει 2 γωνίες, ισως και 3 και περνάνε απο φρεάτιο της εισόδου του υπόγειου παρκιν. Καταλληγουν σε αντλία παντως απ οτι μου ειπε και βγαινουν εξω. Αυτα τουλαχιστον δεν θα ειναι λυματα και σε ακραία περιπτωση ίσως θα μπορω να παρεμβω πχ με ταπα μεχρι να το λυσουν.. Λεω εγω τωρα... Αλλα δεν θα μπορω να ειμαι ήσυχος αν ειμαι το πρωτο σημειο εξόδου σε ενδεχόμενη υπερχειλιση της αποχετευσης..
  3. Ευχαριστω ολους για τις απαντησεις! Μιλησα με τον κατασκευαστη και εχει κατανόηση στην ακραια (αλλα οχι και ανυποστατη) ανυσηχια μου και ευτυχως ειναι συζητησιμος για εναν μελετημενο και λειτουργικο τροπο προληψης
  4. Χαιρετώ το forum! Θα ηθελα τα φωτα σας, Εχω βρει διαμερισμα ΠΡΩΤΟΥ οροφου σε πολυοροφη πολυκατοικια 5ετιας (Αθηνα). Διπλα εχει αλλο ενα διαμερισματα και απο κατω υπαρχει πυλωτή και υπογειο παρκιν. Με προβληματιζει ενα συμβαν που ειχαμε στο πατρικο (40ετιας). Καποια στιγμη στην 20ετια ειχε βουλωσει μια κεντρικη αποχετευση και το σπιτι του πρωτου πλυμηρησε με λυματα!!.. Και μονο που το φανταζομαι τρελενομαι!!! -Τετοιο συμβαν ειναι κατι που το συναντάτε/ακούτε συχνα??? -Μπορω να κανω κατι σε προσωπικο επιπεδο να αποτρεψω τέτοιο ενδεχομενο? (τα βιο ενζυμα που ακουσα βοηθανε προληπτικα?) Θα μπορω αραγε να κοιμαμαι και να λειπω ησυχως ή να περιμενω οτι καποια στιγμή θα συμβει και σε μενα κατι αντιστοιχο? Δε μιλαω να ριξουν πανες κτλ, αναφερομαι καθαρα στην νορμαλ κατα-χρηση. Σσ: Απ οτι εμαθα επιπλεον, στην πολυκατοικία ΔΕΝ κανουν προληπτικη συντηρηση αποχετευσης και μάλλον δεν υπαρχει ανεπιστροφη βαλβιδα καπου. Ευχαριστω για το χρόνο σας και ελπιζω να με βοηθήσετε να βγω απ το περιεργο μεν αλλα τεράστιο δίλημμα γιατι σαν οικημα/γειτονιά σε γενικες γραμμες μου κανει.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.