Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αθανάσιος Α. Γαλάνης

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by Αθανάσιος Α. Γαλάνης

  1. Εδω και δέκα μέρες περίπου . Βέβαια , για να είμαι ακριβοδίκαιος , σήμερα μετά απο τηλεφωνική μου επικοινωνία μου έδωσαν κωδικούς τηλεφωνικά , ενημερώνοντάς με οτι μετά το τέλος του έτους δεν θα μπορώ να κάνω ούτε αυτό . Κι επαναλαμβάνω . Για προγράμματα και κλειδιά πληρωμένα και χωρίς να απαιτώ κανενός άλλου είδους υποστήριξη ή αναβάθμιση .
  2. Δεν είναι ετσι φίλε μου . Εμένα μου ζητάει κωδικούς τους οποίους δεν μου δίνει ηλεκτρονικά κι έτσι δεν ανοίγει το πρόγραμμα . Απο την άλλη , ακόμη κι αν είναι έτσι όπως λες , είναι δυνατό να μην μου δίνει πρόσβαση σε δική μου πνευματική ιδιοκτησία ;
  3. Η lh logismiki κλείδωσε οριστικά την έκδοση 4.5.0.52 και ζητάει νταβατζιλικη 250€ για να μπορέσεις να ξανανοιξεις το πρόγραμμα και να δεις τα αρχεία σου . Άκουσον άκουσον . Για προγράμματα και κλειδιά πληρωμένα .
  4. Αγαπητοι συναδελφοι , αναζητω την εκδοση 4.5.0.52 του ΤΕΚΤΩΝ . Ο λογος ειναι οτι εχω χασει το CD αυτης της εκδοσης και με το CD παλαιοτερης εκδοσης που εχω , δεν ανοιγουν πολλα απο τα αρχεια που εχουν δημιουργηθει με την νεοτερη . Η δε Logismiki δεν υποστηριζει πλεον αυτη την εκδοση γιατι προωθει τις τελευταιες αναβαθμισεις . ΒΟΗΘΕΙΑ .........
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.