Μετάβαση στο περιεχόμενο

Kallisto

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Φοιτητής
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

498 profile views

Kallisto's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Aπευθύνθηκα ξανά αλλά πήρα διαφορετικές απαντήσεις.. Απ'την πρώτη δημοσίευση έβγαλα το συμπέρασμα ότι μπορεί να γίνει με άδεια μικρής κλίμακας. Ψάχνοντας το θέμα όλον αυτόν το χρόνο που πέρασε διάβασα διαφορετικές απόψεις οπότε είπα να κάνω το ερώτημα πάλι εμπλουτίζοντάς το αυτή τη φορά, αφού ρώτησα και για τρόπους κατασκευής 'εναλλακτικού τοίχου'. Όταν θα έρθει η ώρα να γίνει η κατασκευή θα επισκεφθώ μηχανικό αλλά ήθελα να ξέρω εκ των προτέρων τι επιλογές έχω, ποιές από αυτές απαιτούν άδεια κτλ. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
  2. Για να το κάνω ακόμα πιο εύκολο.. ψάχνω για τρόπους κατασκευής στηθαίου 1μ. που δεν απαιτούν άδεια. Επειδή υπάρχουν ήδη κάγκελα στις άλλες πλευρές θα πρέπει η κατασκευή να θυμίζει τοίχο ώστε να ταιριάζει με αυτά..
  3. Κατασκευή στηθαίου ταράτσας με τουβλίνα υψους 1μ. μόνο από τη μία πλευρά του σπιτιού (ισόγεια μονοκατοικία). Τι είδους άδεια απαιτείται; Yπάρχει άλλος τρόπος κατασκευής του με κάποιο ελαφρύ υλικό; Ενδιαφέρομαι για οτιδήποτε μπορεί να μοιάζει με κανονικό τοίχο και εννοείται να παρέχει ασφάλεια. Σε παλιότερο ποστ διάβασα κάτι για etalbond.. Tι είναι αυτό;
  4. Όταν με το καλό φτιαχτούν τα τοιχάκια θα πρέπει να σοβατιστούν.... Ο ένας τοίχος του σπιτιού είναι ένα με την αυλή του διπλανού με τον οποίο δεν έχουμε και τις καλύτερες σχέσεις.. Όταν θα σοβατίζονται λοιπόν τα τοιχάκια λέμε να φτιάξουμε και αυτόν τον τοίχο και για να γίνει αυτό ο μάστορας θα πρέπει να μπει στην αυλή του άλλου. Θα πρέπει να συμφωνήσει ο διπλανός αλλιώς δεν μπορούμε να φτιάξουμε τον τοίχο μας που έχει πρόβλημα?
  5. Η ταράτσα του σπιτιού μου (ισόγειο) έχει στις δύο πλευρές κάγκελα' στις άλλες δύο τίποτα. Θέλουμε αντί για κάγκελα εκεί να φτιάξουμε δύο τοιχάκια στο ύψος των καγκέλων (το πολύ 1μ). Τι είδους άδεια απαιτεί αυτή η εργασία? Παίζει ρόλο το ύψος και το υλικό με το οποίο θα χτιστούν αυτά? Ισχύει δηλαδή ότι και για τις περιτοιχίσεις γηπέδων με λιθόκτιστους τοίχους?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.