Μετάβαση στο περιεχόμενο

Diavatis Theo

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by Diavatis Theo

  1. Έχεις δίκιο και ζητώ συγνώμη που καθυστέρησα να διαβάσω τους κανόνες συμμετοχής.Σε ευχαριστώ για την απάντηση.Με την απάντηση σου καταλαβαίνω οτι ο νομοθέτης δίνει το δικαίωμα σε κάθε ενδιάμεσο να ορίσει το γήπεδο του.Θα ανατρέξω να βρω το συμβόλαιο του Δ (αυτός είμαι εγώ),δεν πιστεύω όμως να γράφει τίποτα σχετικό πέρα από την δυνατότητα δουλείας διόδου. Μου γεννιέται όμως και ένα άλλο ερώτημα,η δουλεία διόδου έχει οριστεί 3 μέτρα,μπορεί κάποιος από τους Α,Β,Γ να την μικρύνει με όχι σταθερά αντικείμενα,πχ ξύλα για το τζάκι (για χρονικό διάστημα 5-6 μηνών) ώστε να δυσχεραίνει την πρόσβαση ή τα 3 μέτρα θα πρέπει να μένουν σε όλο το μήκος καθαρά 365 μέρες τον χρόνο; Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου.
  2. Καλησπερα στην ομαδα,προσπαθησα να βρω στοιχεια σχετικα με την δουλεια διοδου σχετικη με μενα αλλα δεν βρηκα. Ειναι 4 οικοπεδα προιον κατατμησης πριν το 70,το α το β το γ το δ.οταν εγινε η κατατμηση (κοντα στο 1965) δημιουργηθηκε δουλεια διοδου απο τον α προς τον δ και ετσι εξυπηρετουνται και το β και το γ. Τα κατατμημενα εχουν πουληθει σε ασχετους μεταξυ τους ιδιοκτητες. Ερωτηση 1. ο α εχει δικαιωμα να βαλει χωρις ενημερωση πορτα δινοντας αντικλειδι στον β,στον γ και στον δ; Ερωτηση 2.αν ναι υπαρχει λογικη στο νομο;σε ενα πιθανο σεναριο αν ο α,ο β,ο γ βαλουν πορτα σε καθε συνορο ο δ θα πρεπει για να παει στο χωραφι του να ανοιγοκλεισει 6 πορτες,το δεχεται αυτο ο νομοθετης; Ερωτηση 3.αν οχι τι λυσεις προτεινονται για την ευνομη ταξη;δικηγορος-μυνηση-δικαστηριο; Σας ευχαριστω εκ των προτερων Συμπληρώστε παρακαλώ ειδικότητα και έχετε υπόψη οτι η δημοσίευση κειμένου με κεφαλαία απαγορεύεται από τους κανόνες συμμετοχής τους οποίους οφείλετε να διαβάσετε. DIMITRIS80
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.