Μετάβαση στο περιεχόμενο

Kary87

Members
  • Περιεχόμενα

    1
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by Kary87

  1. Υπαρχει καποια μεθοδολογια για να ελεγξουμε αν ο προβολος πακτωνει ή οχι μια πλακα?
  2. καταλαβα ναι..το Sγ και το Α (γδ) τι είναι..?..πιθανόν τα ξέρω με άλλους συμβολισμούς...
  3. Kαι κάτι πραγματικά τελευταίο παιδια..sorry αν σας εχω κουράσει απλώς δίνουμε την δευτέρα και έχω κάποιες απορίες.. Στο β ερώτημα που λέει ότι να βρούμε την κατακόρυφη βίθυση των σημείων Β και Γ..αυτό βγαίνει με τον τύπο ε = δl/l και για τα δύο σημεία ή όχι...? Και την ολική ελαστική ενέργεια την βρίσκω απο το διάγραμμα πως..?
  4. Και κάτι τελευταίο παιδια..μέτα λέει να υπολογίσουμε την στήριξη( 1 αντίδραση έχει..) στην θέση α =2,4 m. Ποιά είναι η μεθοδολογία..?
  5. Σε μενα δηλαδή που το w=2,6 KN/m , το μήκος της δοκού 3,6 m.. Και το R=w*l=9,36 KN και η συγκεντρωμένη δύναμη είναι P= 2 KN H εξισωση θα είναι αυτή..? M(x)= [-R(3.6-x)]/3.6 To P δεν θα το βάλουμε πουθενά..?
  6. για το συγκεντρωμενο φορτίο ποια θα είναι η εξίσωση..? Μ(χ)=..?
  7. Μια ερώτηση , εχω μια απορία στην κατασκευή της ελαστικής γραμμής μιας δοκού με ομοιόμορφο κατανεμημένο αλλά και συγκεντρωμένο φορτίο. Ξερω την διαδικασία της κατασκευή της αν έχει μόνο ομοιόμορφο φορτίο αλλά με μπερδεύει η ύπαρξη του συγκεντρωμένου φορτίου.. Ευχαριστώ..
  8. εχει κανείς καμιά ιδεα για το ερώτημα γ..? ο τύπος των ορθών τάσεων είναι αυτός..? σ= Ν/Α + [(e*N)/Iz]*y + [My/Iy]*z
  9. Παιδιά, θα ήθελα να μου λύσεται μια απορία αν γίνεται... Στο ερώτημα 2 μπορεί κάποιος να μου εξηγήσω τι μπορώ να κάνω..? Ποιός είναι ο γενικός τύπος των ορθών τάσεων που πρέπει να πάρω καιποια συνθήκη πρέπει να πάρω για το αυτό που ρωτάει. Ευχαριστώ.
  10. φιλε ευχαριστώ πολυ..το καταλαβα!
  11. στο πρώτο ερώτημα όμως αυτά το κάθε ένα από τα κατακόρυφα στοιχεία δεν δεχονται τάσεις σ = (Ν/2) / Α κατακόρυφης πλακας..?
  12. Δηλαδη η διαφορά της δυναμης P κατανέμεται στα δυο κατακόρυφα ελάσματα....? ..μπορείς λίγο να μου το εξηγήσεις γιατι μπερδεύτικα λιγο.... ευχαριστώ
  13. Καλημερα παιδιά.. Θα ήθελα να σας κάνω μια ερώτηση.. Στο ερώτημα Β στο πρώτο ερώτημα ..καθώς κάνω οριζόντια τομή στα κατακορυφα στοιχεία..οι δυναμεις Ν1, Ν2, Ν3, Ν4 εμφανίζονται..Ν1=Ν2 και Ν3=Ν4 ισχυει αυτό....δεν είναι όμως και όλες ίσες ναι...? αλλίως πως μπορεί να λυθει στο ερώτημα Β το 1ο ερώτημα..θα χρησιμοποιήσω κάπως τον λόγο poisson ν=-0.25. Οποιος μπορεί να βοηθήσει ..Ευχαριστώ!
  14. Καλημερα παιδιά.. Θα ήθελα να σας κάνω μια ερώτηση.. Στο ερώτημα Β στο πρώτο ερώτημα ..καθώς κάνω οριζόντια τομή στα κατακορυφα στοιχεία..οι δυναμεις Ν1, Ν2, Ν3, Ν4 εμφανίζονται..Ν1=Ν2 και Ν3=Ν4 ισχυει αυτό....δεν είναι όμως και όλες ίσες ναι...? αλλίως πως μπορεί να λυθει στο ερώτημα Β το 1ο ερώτημα..θα χρησιμοποιήσω κάπως τον λόγο poisson ν=-0.25. Οποιος μπορεί να βοηθήσει ..Ευχαριστώ! <a target="_blank" href="http://imageshack.com/f/p1Yl5T9np"><img src="http://imagizer.imageshack.us/v2/150x100q90/901/Yl5T9n.png" border="0"></a>
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.