Μετάβαση στο περιεχόμενο

ghol

Members
  • Περιεχόμενα

    1
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

ghol's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Hi παιδια!Εγω ενα θα πω! Η λυση για την υποτιθεμενη κριση ειναι να κλεισουμε τις τηλεορασεις γιατι αυτοι εχουν ψυχοπλακωσει ολοκληρο τον κοσμο!
  2. Hi παιδια!!!Βλεπω οτι οι περισσοτεροι μηχανικοι ειναι ενημερωμενοι σχετικα με τα κουφωματα, αλλα θα ηθελα να πω κι εγω την γνωμη επειδη γνωριζω πολυ καλα τη δουλεια.Το αλουμινιο ειναι καλυτερο και απο θεμα εμφανισης αλλα το βασικοτερο εναι η αντοχη του κουφωματος.Οι γερμανοι δινουν εγγυηση για τα PVC διοτι στην Γερμανια το καλοκαιρι η μεγιστη θερμοκρασια ειναι 25-30 βαθμους ενω στην Ελλαδα ειναι 40 και πανω. Δεν πρεπει παντα να κοιτας την τιμη γιατι απλα υπαρχουν ποιοτητες υλικων τα οποια μπορει να ειναι και κινεζικα και να μην το καταλαβαινεις διοτι δεν το γνωριζεις. Απλα τα συνθετικα πουλανε λογω τιμης διοτι ο κοσμος δεν εχει λεφτα. Εγω ενα πραγμα ξερω οτι αυτος που κανει καλη δουλεια δεν θα ξεμεινει απο δουλεια. Διοτι η ποιοτητα και η εξυπηρετηση ειναι το παν στις μερες μας. Αυτα τα λιγα!!!!!!Οποιος εχει να πει κατι αλλο ας προσθεσει την απαντηση του. Γιωργος
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.