Μετάβαση στο περιεχόμενο

belu

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

belu's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Ξέχασα να αναφέρω ότι το διαμέρισμα είναι στο Γουδί.
  2. Η μηχανικός έψαξε και με τα δύο. Θα ρωτήσω την συμβολαιογράφο σχετικά με το αρχείο που μου αναφέρετε. Οι ένοικοι δεν έχουν γνώση γιατί είναι όλοι ηλικιωμένοι και μία πώληση διαμερίσματος που έγινε στο παρελθόν μου είπαν οτι δεν απαιτούσαν την οικοδ. άδεια. Αλήθεια γιατί αγχώθηκα με αυτό που μου αναφέρετε για άναρχη δόμηση, είναι δυνατόν πολυκατοικία με 10 διαμερίσματα να είναι παράνομη;;!! Και εάν είναι έτσι, που θέλω να αμφιβάλλω, τι γίνεται τότε; Ευχαριστώ και πάλι.
  3. Παρακαλώ για τη βοήθεια σας, Πρόσφατα κληρονόμησα διαμέρισμα του 1960 και επιθυμώ να το πουλήσω. Αδυνατούν τόσο η μηχανικός όσο και η συμβολαιογράφος να βρουν τη άδεια οικοδομής. Από τα παλιότερα συμβόλαια δεν βγήκε άκρη (έχουν πεθάνει οι συμβολαιογράφοι και ο ηλικιωμένος μηχανικός δεν θυμάται τίποτα. Η μηχανικός από την πολεοδομία το σχέδιο που βρίσκει δεν έχει πλήρη ταυτιση με τα στοιχεία της πολυκατοικίας. Τι γίνεται αν δεν βρίσκεται η άδεια; Πώς μπορώ να βρώ μία λύση ώστε να προχωρήσω στην πώληση; Ευχαριστώ θερμά.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.