Μετάβαση στο περιεχόμενο

avataria

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

avataria's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. παιδια, προσπαθω να ανοιξω ενα link στο τεε και μου βγαζει οτι ειναι broken...εχετε καμια ιδεα τι ειναι αυτη η ανακοινωση..? στην κεντρικη σελιδα τεε> Προθεσμίες - Άμεση ενημέρωση > Προσωρινές Συστάσεις για τον σχεδιασμό έργων γεφυροποιίας και έργων Πολιτικού Μηχανικού (πλην γεφυρών και κτιρίων από σκυρόδεμα) σε συνδυασμό με τους αντίστοιχους Ευρωκώδικες.
  2. παιδια μονο προγραμμα θελω.....ευχαριστω
  3. και εμένα το ίδιο μήνυμα μου βγάζει..."Component MSFLXGRD.OCX or one of its dependencies not correctly registerent:a file is missing or invalid". σε άλλο PC μου τρέχει κανονικά αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί... παρακαλώ όποιος ξέρει για FORTRAN μου λέει (σας έχω πρήξει αλλά μου χρειάζεται...συγνώμη) Παρατήρηση: Τα κεφαλαία και τα greeklish απαγορεύονται τόσο στο κείμενο των δημοσιεύσεων όσο και σ' αυτό των τίτλων. Μη διαχωρίζετε την απάντησή σας σε δύο ή περισσότερες διαδοχικές δημοσιεύσεις. Χρησιμοποιείστε την "επεξεργασία" για να αλλάξετε το περιεχόμενο ή να προσθέσετε κάτι στην τελευταία σας δημοσίευση. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ, iovo.
  4. βρηκα ενα που λεει αντιστηριξης.rar αλλα δεν τρεχει.... καμια ιδεα για το που μπορω να ψαξω γι αυτο σε fortran ?
  5. εχει κανεισ καμια ιδεα για το που θα μπορουσα να βρω ενα ποργραμμα για τοιχο αντιστηριξης σε fortran ευχαριστω
  6. Το ανεβάζεις σε παρακαλώ αυτό της fortran........please Παρατήρηση: Τα κεφαλαία απαγορεύονται τόσο στο κείμενο των δημοσιεύσεων όσο και σ' αυτό των τίτλων. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ, Χάρης.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.