Μετάβαση στο περιεχόμενο

MIHT

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by MIHT

  1. To site του Ελλ. Ινστι. Συγκολλήσεων είναι http://www.wgi.gr, Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε το site του Μεσογειακού Ινστ. Τεχνολογίας Υδρογονανθράκων το οποίο ασχολείται εξειδικευμένα με τα θέματα τεχνολογίας υδρογονανθράκων (στα οποία συμπεριλαμβάνονται και οι συγκολλήσεις εγκαταστάσεων υδρογονανθράκων, www.mihtorg.org
  2. Το πλέον αναγνωρισμένο Δίπλωμα Μηχανικού Συγκολλήσεων, απονέμεται μετά από εξετάσεις , από το International Institute of Welding (IIW). Το SLV Γερμανίας είναι αναγνωρισμένο εκπαιδευτικό ίδρυμα (Authorize Traning Body) από το ΙΙW για να "τρέχει" τα προγράμματα του IIW, σχετικά με τις συγκολλήσεις και τα οποία οδηγούν στην δυνατότητα συμμετοχής σε εξετάσεις που διοργανώνει ο IIW για απόκτηση αντίστοιχου Διπλώματος. Ο Εθνικός Φορέας, εκπρόσωπος του IIW στην Ελλάδα, είναι το Ελληνικό Ινστιτούτο Συγκολλήσεων το οποίο διοργανώνει πλέον στην Ελλάδα, τα προγράμματα και τις εξετάσεις του IIW. Αντίστοιχα για την Κύπρο έχει συσταθεί το Κυπριακό Ινστιτούτο Συγκολλήσεων το οποίο αποτελεί τον Κυπριακό Εθνικό Φορέα, εκπρόσωπο του IIW. Όλα τα προγράμματα του IIW (συμπεριλαμβανομένου και τουWelding Engineer) προσφέρονται από εξουσιοδοτημένα εκπαιδευτικά ιδρύματα στις δύο χώρες υπό την καθοδήγηση των αντιστοίχων Ινστιτούτων Συγκολλήσεων.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.