Μετάβαση στο περιεχόμενο

GEORGE4a

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

GEORGE4a's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Διορθωση δεν ειναι ακριβως λιμνη ειναι τυπου λιμνης.απλως ειναι μεγαλος λακος με νερο εχει συνεχεια νερο περνουν και αλλοι νερο με τρακτερ ομως. Τα δεντρα ειναι μικρα ενος ετους και ειναι πυκνης φυτευσης. εχω μια αντλια με βενζινη στελνει νερο σε δεξαμενες(αργη να της γεμιση ειναι 2hp 15 μετρα μανοτρικο με φ25 στελνει σε 320 μετρα περιπου) και απο εχει με αντλια μισο ιππο 40 μετρα μανομετρικο 2,4 κυβικα ποτιζα τα δεντρα με φ16. εχω διακλαδωτη σε καθε τρεις γραμμεςφ16 με φ25 λαστιχο και ποτιζει της 8 γραμμες αρκετα καλα. Απλως τωρα θελω να καταργησω της δεξαμενες και να της συνδεσω απευθειας με την ανλτια.
  2. Καλησπερα. Χρειαζομαι να αγορασω μια αντλια για το χωραφι μου για να ποτιζω τα δεντρα το συνολο ειναι 600. Σκεφτομαι να παρω μια αντλια γεωτρησης επειδη το νερο δεν ειναι πολυ κααθρο. Το προβλημα μου ειναι οτι δεν μπορω να υπολογισω τι κυβικα χρεαιζομαι ωστε να ποτιζονται ολα τα δεντρα. Τα δεδομενα μου ειναι τα εξης,το νερο θα το περνω απο μια λιμνη σε αποσταση 200 μετρα απο την ακρη του χωραφιου μου, απο την λιμνη θα σηκωνεται στα 10 μετρα υψος και μετα θα φευγει σε ευιθεια 200 μετρα. Το χωραφι σε διασταση ειναι μηκος 120 και πλατος 55 μετρα. Τα δεντρα ειναι σε 14 σειρες των 110 μετρων με σωληνα φ16 και καθε σειρα εχει 50 δεντρα. Τα μπεκ ειναι σταγονιδια με 0,5 bar μου δινουν 3,9 λιτρα την ωρα. ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σας.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.