Μετάβαση στο περιεχόμενο

NikosPapadopoulos

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Επαγγελματίας Τεχνικού Κλάδου
  • Ειδικότητα
    Οικοδόμος

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

330 profile views
  1. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Τα επίσημα αρχεία είναι ό,τι πρέπει.
  2. Υπάρχει κάποια επίσημα αναγνωρισμένη πηγή για τα ειδικά βάρη υλικών ; ή βασιζόμαστε μόνο στα πιστοποιητικά του λατομείου ή της όποιας μονάδας παραγωγής; κατέβασα το "Βάση δεδομένων αδρανών υλικών του Ελληνικού χώρου" , αλλά προφανώς δεν περιλαμβάνει όλα τα υλικά. Να δώσω και ένα παράδειγμα που βλέπω ότι υπάρχουν αντικρουόμενες απόψεις είναι το ειδικό βάρος άμμου λατομείου. Άλλοι αναφέρουν φαινόμενο ειδικό βάρος και το συγχέουν με το ειδικό βάρος και τελικά η άμμος λατομείου τί τιμή έχει; Προσωπικά κατέληξα και μετά από το http://www.michanikos.gr/topic/2083-Ειδικό-βάρος-άμμου στο ότι το ειδικό βάρος είναι 2,65t/m3 και το φαινόμενο ειδικό βάρος είναι 1,65t/m3.
  3. Γεια σας, Στο σπίτι μου έχω βρει 2 φύλλα τσιμεντοαμίαντου που κλείνουν μια επιφάνεια μπαλκονιού. Πολύ δυστυχώς τα είχε τοποθετήσει συγγενής μου που έχει απεβιώσει. Διάβασα για την επικινδυνότητα του τσιμεντοαμίαντου κάποια πράγματα και θέλω να δω πώς μπορώ να το αντιμετωπίσω. Προφανώς η καλύτερη και πιο ενδεδειγμένη λύση είναι να απευθυνθώ σε κάποιο εξειδικευμένο συνεργείο, αλλά το κόστος φοβάμαι πώς θα είναι απαγορευτικό. Οπότε θέλω να δω αν υπάρχει κάποιος τρόπος να καλύψω την πλάκα και να την σφραγίσω ώστε να μην διαφεύγουν ίνες και παράλληλα να ενισχύσω την θερμομόνωση. Δεν θα ήθελα να ανοίξω τρύπες για να μην φύγουν ίνες στον αέρα, οπότε με κάποιον τρόπο πρέπει να κολλήσω την όποια θερμομόνωση. Αν έχετε κάτι να προτείνετε, θα ήμουν ευγνώμων. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.