Μετάβαση στο περιεχόμενο

Iason M.

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Τοποθεσία
    Μαρούσι, Αττική

Iason M.'s Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Όντως το τι σεμινάρια παρακολουθούμε πρέπει να το διπλο-τριπλοτσεκάρουμε πάντα! Απλά την συγκεκριμένη στιγμή...ο νόμος αν δεν κάνω λάθος έχει δημοσιευτεί! Αυτό που μένει είναι η υπουργική απόφαση που θα καθορίζει "τι", "πως" και "ποιος"! Άρα για ανθρώπους που δεν ασχολούνται καθημερινά με τα ενεργειακά...πράγμα που δεν είναι και κάτι απίθανο για μηχανικούς...και θέλουν να κάνουν την μεγάλη αλλαγή...τα σεμινάρια είναι κάτι καλοδεχούμενο.... Το θέμα είναι...τι πιστοποίηση θα δίνουν αυτοί οι οργανισμοί...και αν μετά θα μπορούν οι συμμετέχοντες να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των εξετάσεων!
  2. Sorry κιόλας...αλλά είπε "κάτι" "κάποιος" που αναφέρθηκε από "κάποιον" "κάπου"...και το παίρνουμε δεδομένο!?! GeorgeS δεν υπάρχει τίποτα σίγουρο! Αρα και για τους κατόχους Master και phd δεν υπάρχει επίσης τίποτε! Πάντως...επείδη σήμερα ενημερώθηκα...δεν υπάρχει τίποτα επίσημο ακόμα!
  3. Athan όσον αφορά στο /3/ 3/ Οι άδεια κατεδαφίσεως και ανεγέρσεως είναι δύο ξεχωριστές άδειες; Και αν είναι, μπορώ να προχωρήσω την άδεια ανέγερσης προ της αδείας κατεδαφίσεως; Η απάντηση είναι "ΝΑΙ" είναι δύο ξεχωριστές άδειες και το καλύτερο είναι τις προχωρήσεις και τις δύο μαζί! ...όσο για το μετά...για το μόλις βγούνε, το καλύτερο είναι να κάνεις κατεδάφιση και εκσκαφή μαζί!
  4. Καλησπέρα σε όλους! Παρόλο που έχω γραφτεί στο forum εδώ και καιρό, αυτή είναι η πρώτη φορά που γράφω!!! Το θέμα τον ενεργειακών επιθεωρητών και του ΚΕΝΑΚ με ενδιαφέρει αρκετά αλλά ακόμα δεν μπορώ να βγάλω άκρη με το τι συμβαίνει στο θέμα των επιθεωρητών... 1. Ξέρετε άν το σχέδιο που είναι εδώ και καιρό στην σελίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης είναι πλέον τελικό???? (το σχέδιο του ΚΕΝΑΚ που αναφέρομαι μπορείτε να το βρείτε εδώ: http://www.ypan.gr/1149_cms.htm ) 2. Αν "ΝΑΙ" (αν, δηλαδή, είναι τελικό) μπορεί να μου πει κάποιος αν αυτός διαχωρισμός που κάνει με βάσει τον κύκλο σπουδών που έχει διαλέξει κάποιος κατά την διάρκεια των σπουδών του, ευσταθή... Είναι δυνατόν κάποιος που έχει πάρει κύκλο σπουδών (ή κατεύθυνση) άλλον από τον ενεργειακό, να μην μπορεί να υπογράψει????? Πώς υπέγραφε μέχρι τώρα???? Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων Υ.Γ.: το σημείο του ΚΕΝΑΚ που αναφέρομαι είναι το: Δικαίωμα υποβολής αίτησης εγγραφής στο Μητρώο Ενεργειακών Επιθεωρητών έχουν οι: α. Διπλωματούχοι μηχανικοί, απόφοιτοι Πολυτεχνείων και Πολυτεχνικών Σχολών της ημεδαπής ή αντιστοίχων και ισοτίμων της αλλοδαπής, β. Πτυχιούχοι Μηχανικοί Τεχνολογικής Εκπαίδευσης, εφόσον το περιεχόμενο των προπτυχιακών σπουδών των σχολών που αποφοίτησαν είναι συγγενές με θέματα κτιρίου και εγκαταστάσεών του και περιλαμβάνει κατάρτιση τουλάχιστον σε έναν από τους παρακάτω τομείς της επιστήμης: α) Αρχιτεκτονικός σχεδιασμός κτιρίων, β) Βιοκλιματικός σχεδιασμός κτιρίων, γ) Θέρμανση, Ψύξη, Κλιματισμός, δ) Εξοικονόμηση ενέργειας στα κτίρια, ε) Ήπιες μορφές ενέργειας ζ) Οικοδομική, η) Θερμομόνωση
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.